2:1
(1:0)
91. P. Hruška (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 10:00

12.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roztoky trápí koncovka, doplatily na to i v Zavidově


Branky


14

Ještě minulou sezonu bojovaly Roztoky v I.B třídě, ale přišel pád do okresu. Dalo se čekat, že v něm TJR bude hrát důstojnou roli, ale zatím předvádí úplný opak. Další trápení bylo k vidění v Zavidově. Rezervní tým důležitý zápas týmů ze spodku tabulky zvládl lépe a připsal si velmi cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roztoky pálily šance

Od začátku se hrál opatrný fotbal z obou stran. Oba týmy ale chtěly hrát fotbal po zemi, a tak se příliš nenakopávalo. Do první šance se dostali hosté, když šel ze strany sám na Krause v posledních zápasech velmi dobře hrající Čumpelík, ale nastřelil pouze jeho tělo. Poté domácí dvakrát propadli na levé straně a Merhaut posílal dvakrát nebezpečný centr před branku, ale nejprve Hruška, a následně Čumpelík, o centimetry nedosáhli.

 

Poté se osmělili také domácí, kdy se na rohový kop pověsil Vanický, ale mířil těsně vedle. O chvilku později se prezentoval krásnou střelou do šibenice Tran, ale Hůla předvedl famózní robinsonádu. Následoval nakrátko rozehraný roh, po kterém byl u lajny faulován Křivohlavý. K přímému kopu se postavil Jančařík a posadil míč přímo na hlavu Vanického, který se tentokrát nemýlil - 1:0. O pět minut později mohli domácí zvýšit své vedení, ale Horvát netrefil před prázdnou brankou přihrávku od Křivohlavého.

Čestný gól z penalty

Druhá půle začala podobně jako první. Domácí hráli hodně na míči a vytvářeli si šance. Nejprve mohl zvýšit Vanický opět hlavou, ale Hůla vychytal jak jeho střelu, tak i dorážku. V další stoprocentní šanci se ocitl opět Vanický, kterého našel krásným centrem Horvát. Zavidovský středopolař byl sám na malém vápně, ale přestřelil branku.

 

Roztoky pak mohly srovnat, ale Hrušku vychytal dobře chytající A. Kraus. Zavidovský brankář vychytal i v další šanci Farkase a nadále držel čisté konto. Domácí se nakonec dočkali. Vanický vysunul přihrávkou mezi beky Jančaříka, který obešel obránce a dělovkou k tyči zvýšil vedení svého týmu - 2:0. Rezerva mohla přidat ještě další branku, ale střelu Trana zpoza vápna opět bravurně vyrazil Hůla.

 

Nakonec se dočkaly i Roztoky. V poslední minutě základní hrací doby došlo ke spornému souboji mezi Křivohlavým a Hruškou, kterým se střetly nohy při odkopu ve vápně. Zatímco domácí reklamovali šlapák na jejich hráče, rozhodčí Kozák byl jiného názoru a odpískal penaltu. K té se postavil Hruška a nemýlil se - 2:1. Kontaktní branka ale přišla příliš pozdě a body zůstaly na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Dnes to bylo úplně o něčem jiném než minulý týden v Pavlíkově. Kluci bojovali jeden za druhého a byli za to odměněni třemi body. Takhle je potřeba hrát každý zápas.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, trenér: Těžké hodnotit. Pořád máme stejný problém. Šance máme, ale nedáváme góly. V prvním poločase jsme hráli dobře, měli jsme šance, ale soupeř dal hezký gól dá se říci z první šance, kterou měl. V kabině jsme si něco řekli a do druhého poločasu jsme šli s tím, že zápas otočíme, což se nám bohužel nepodařilo a gól z penalty v závěru byl málo.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
A. Kraus [-] - E. Pšenička [-] , Z. Šmíd [-] , M. Horvát [-] , J. Jančařík [-] , R. Vanický [-] , Q. Tran [-] (77. J. Kraus [-] ) , J. Křivohlavý [-] , M. Zuda [-] , T. Diepold [-] , J. Jelínek [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - M. Ciprian [-] (81. R. Pergler [-] ) , O. Čumpelík [-] , M. Merhaut [-] (46. M. Kaplan [-] ) , M. Fikejz [-] , P. Hruška [-] , J. Nejedlý [-] (72. M. Farkas [-] ) , V. Horský [-] , Š. Masarovič [-] , M. Liprt [-] , P. Barčot [-]

Hráči zápasu: R. Vanický , A. Kraus - M. Hůla .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - KRAUS Jiří (N), JELÍNEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 18:17
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 13:18
Redakce Rakovník

Expert: Alžběta Brabcová
Tip experta: remíza

Po dalších ztracených bodech v Pavlíkově nemá zavidovská rezerva k nápravě právě jednoduchého soupeře, byť oba se krčí na samém chvostu tabulky. Sice budou mít výhodu domácího prostředí, avšak proti zkušeným Roztokám budou muset změnit především přístup.

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:23
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 15:55

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 20:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 08:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 16:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 14:48

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:52
Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů