1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luženské vítězství se v Mutějovicích nerodilo snadno


Branky


11

V roli papírového favorita zajížděla Lužná na nepříliš kvalitní hřiště do Mutějovic, kde se střetla s hředelskou rezervou. Soubojové utkání bylo po prvním poločase vyrovnané a o vítězi rozhodlo až druhé dějství. Spartě pomohlo vyloučení domácího Kroupy a v deseti už to mělo béčko Hředel velmi těžké...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kapitáni pálili ostrými

První poločas byl na mutějovickém hřišti vyrovnaný a místy bylo k vidění spousta soubojů. Oba celky si dokázaly vytvořit šance a na každé straně byla využita jen jedna. Po čtvrt hodině hry nasměroval Lužnou do vedení kapitán Pokorný - 0:1. Hředelské béčko se ale nenechalo zastrašit a po půl hodině hry bylo vyrovnáno. Pavlíčkův výkop byl rychle odvrácen, luženská obrana si vybrala slabší chvíli a toho využil Sajner, který si nechal míč skočit a krásným lobem překonal hostujícího brankáře - 1:1. Za nerozhodného stavu se šlo do kabin a bylo jen otázkou, co nabídne druhý poločas.

Využitá přesilovka

Vše podstatné se událo po odehrané hodině. Nejprve hosté dokázali od brankové čáry poslat do šestnáctky ostrý centr, který bránící hráč odvrátil pouze do prostoru, kde se nejlépe zorientoval Pokorný a svou druhou brankou v utkání vrátil vedení na stranu Sparty - 1:2. Další trest pro domácí přišel o dvě minuty později, když byl za nedovolený zákrok vyloučen Kroupa.

 

Závěr zápasu si hosté pohlídali a v posledních minutách přidali uklidňující pojistku. Propadlý míč za obranu mířil na J. Vejvodu, Andrle váhal s výběhem a luženský rychlík jeho nerozvážnost potrestal nejlépe, jak jen mohl - 1:3. Luženské vítězství se nerodilo snadno a druhý poločas provázelo několik nepřesných výroků hlavního sudí na obě strany, což duelu místy uškodilo.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Václav Holý, trenér: V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas a za vyrovnaného stavu se také šlo do kabin. Druhý poločas byl poznamenaný nepřesnými rozhodnutími na obě strany, čímž se srážela úroveň zápasu a to je velká škoda. Lužná šla do vedení a my už jsme nedokázali odpovědět, v závěru jsme pak otevřeli zadní vrátka a dostali v deseti třetí gól.

TJ Sparta Lužná
Adam Špička, trenér: Zápas v Mutějovicích nebyl hlavně díky stavu hřiště moc o fotbale jako spíš o bojovnosti a osobních soubojích. Kluky ale musím za výkon pochválit. Byla tam z naší strany bojovnost a nasazení po celý zápas a toho si cením nejvíc. Za tři body venku, ještě k tomu na horké půdě Hředel, jsme rádi a za mě vítězství zasloužené. Teď nás čeká další těžké utkání s nepříjemným týmem z Janova a určitě budeme chtít prodloužit vítěznou šňůru. Nálada v týmu je jako vždy dobrá. Věřím, že ji přeneseme i do dalšího zápasu.



Sestavy


FK Hředle B
L. Andrle [-] - D. Brož [-] , P. Sajner [-] (83. J. Loder [-] ) , M. Vodrážka [-] , M. Malecký [-] , M. Sahaidak [-] , O. Sedláček [-] , D. Minařík [-] , V. Hladký [-] , D. Kroupa [-] , D. Minařík [-] (73. M. Dolejš [-] )

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - K. Krumhanzl [-] , J. Vejvoda [-] , R. Grill [-] (58. J. Lebeda [-] ) , R. Pokorný [-] , J. Špička [-] (76. V. Svoboda [-] ) , F. Hornof [-] (83. J. Stehlík [-] ) , L. Havlíček [-] , J. Amler [-] , A. Chrástek [-] , D. Vejvoda [-]

ŽK: 55. L. Havlíček , 79. K. Krumhanzl . ČK: 66. D. Kroupa .
Hráči zápasu: V. Hladký - K. Krumhanzl , F. Hornof , R. Pokorný .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Šefara Milan - BROUM Tomáš, PLEIER Jakub (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: výhra hostů

Lužnou jsem před začátkem sezony viděl na horních patrech tabulky, což zatím nepotvrzuje. Hodně utkání však ztratila i zásluhou smůly. Hředelské béčko by však měla porazit.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů