2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Janovské pískoviště Městečku nevonělo


Branky


11

Janovské hřiště znovu nehrálo fotbalu do karet. Více než tráva byl vidět písek a míč více létal vzduchem než aby se kutálel při zemi. Po vyrovnaném poločase nastala druhá půle, ve které se rozhodovalo. Kdo vsítí jako první branku, získá obrovskou výhodu, to jistě oba týmy věděly. Šťastnější byl v tomto ohledu Janov, který přidal ještě pojistku a bral cenné vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čekání na gól

První poločas nabídl kromě vyrovnané partie velké množství osobních soubojů, na hřišti se bojovalo o každý kousek. Kombinačně pozemi to nešlo, a tak bylo k vidění hodně nákopů až mohlo někoho bolet za krkem. I tak ale byly k vidění šance. Janov podržel Melč, před kterým se zjevil Urban nebo Čermák, ale ani jeden janovského brankáře nepřekonal. A jelikož ani Abrahám na druhé straně nenašel svého přemožitele, šlo se do kabin bez branek.

 

Důležitý první gól

Cíl pro oba týmy do druhé půle byl stejný. Ujmout se vedení, které se bude na těžkém terénu těžko dohánět. Za bezbrankového stavu měl velkou příležitost Šnídl, ale ani on nepřekonal Melče. Nedáš, dostaneš, a tak udeřilo po hodině hry na druhé straně. Zuska vysunul Bradáče a ten mířil podél Abraháma přesně na zadní tyč - 1:0.

 

Městečko vědělo, že musí vrhnout všechnu sílu do ofenzivy, a tak otevíralo postupem času více a více zadní vrátka. A to bylo něco pro domácí! Abrahám v samostatném nájezdu vychytal Konvalinku, v 79. minutě byl ale janovský rychlík v podobné situace úspěšnější a přidal druhý uklidňující gól - 2:0. Domácí své vedení nepustili a na svém hřiště urvali velmi cenné vítězství.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, předstoper: Bohužel hřiště opět nedovolilo hrát hezký fotbal. V tomhle zápase to bylo kdo bude více bojovat, zvítězí. Městečko bylo v prvním poločase dost nebezpečné, ale ve druhém to celkem opadlo. My jsme si ve druhé půli vytvořili velké šance a dvě z nich proměnili.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Připravovali jsme se na styl a hřiště domácího týmu. Věděli jsme, že to bude soubojové a že budou hrát dlouhé míče na rychlé útočníky. První poločas byl vyrovnaný, ale celkově to byla hodně nakopávaná. Snažili jsme se zejména na útočné polovině dát míč na zem. Do druhého poločasu jsme šli s tím, že chceme v našem výkonu pokračovat a ideálně potrestat nějakou domácí chybu. Bylo to utkání, ve kterém vyhraje ten, kdo dá první gól a ten jsme bohužel dostali my. Měli jsme dvě nebo tři gólové šance, ale neproměnili jsme. V závěru jsme to otevřeli, snažili se vyrovnat, ale z brejku jsme dostali další gól. V koncovce jsme byli neproduktivní.



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] (86. M. Marhevský [-] ) , V. Zuska [-] , M. Bradáč [-] , T. Kačírek [-] , L. Roubík [-] , F. Houda [-] (66. J. Koukal [-] ) , J. Kail [-] , J. Koukal [-] , M. Amler [-] (34. J. Kloub [-] ) , J. Melč [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - V. Prokop [-] , P. Šnídl [-] , J. Kučera [-] , V. Hlavatý [-] (67. J. Křikava [-] ) , J. Jůna [-] , T. Linhart [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] (57. J. Ryba [-] )

ŽK: 38. R. Konvalinka .
Hráči zápasu: J. Koukal , J. Melč .
Počet diváků: 51. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - JASANSKÝ Petr, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Beneš
Tip experta: remíza

Janov u nás v prvním kole odehrál výborné utkání, ale na podobné výkony ne vždy dokázal navázat. Na špatném hřišti neuvidíme podle mě moc branek, utkání skončí remízou.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza