4:2
(2:1)
42. Z. Kandler
90. P. Šnídl (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 10:00

9.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabené Městečko ve Mšeckých Žehrovicích neuspělo


Branky


12. J. Kočí , 29. F. Libecajt , 52. J. Chlád , 80. J. Kočí - 42. Z. Kandler , 90. P. Šnídl (p.)
11

Zranění, pracovní povinnosti nebo dovolené. Pro každého trenéra téma, které by nejraději zakázal. Právě první dva termíny museli řešit Ohnivci před těžkým zápasem ve Mšeckých Žehrovicích. Do základu musel i vedoucí, Městečko hrálo skoro půl hodiny v deseti. I tak si ale vypracovalo velké šance, proměnilo ale jen jednu a na výkon domácích to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Městečko nastoupilo v deseti

Hlavní rozhodčí Tomáš Vodrážka trochu netradičně napočítal na jedné straně jedenáct a na druhé straně deset hráčů. Městečko přijelo na půdu loňského mistra ve velmi okleštěné sestavě a dle toho také podřidilo svou taktiku. Ze zataženého bloku chtělo potrápit domácí celek, který šel ale hned ve 12. minutě do vedení. Rychle rozehraná standardka z vlastní poloviny na Kočího, který si podržel obránce na zádech, udělal kličku vyběhnuvšímu Abrahámovi a uklízel do odkryté branky - 1:0.

 

Po půl hodině hry byla defenziva hostí prolomena znovu. A znovu si Městečko neodpustilo v zadních řadách menší zaváhání, které po Pokorného centru z levé strany potrestal důrazný Libecajt - 2:0. Ohnivci byli po příchodu jedenáctého hráče blízko kontaktní brance, ale Otcovský s Urbanem své tutovky nevyužili a udeřit musel až těsně před odchodem do kabin Kandler. To když se k němu přenesla hra na hranici vápna po povedené kombinační akci, po které si zasekl míč a krásnou střelou do vzdálenější šibenice vykřesal naději - 2:1.

Mšecké Žehrovice výhru nepustily

Ve druhé půli chtěli hosté se zápasem něco udělat, postupně ale docházela síla, pořádně nebylo kam sáhnout a rychlý gól domácích Městečku také nepomohl. Hned v 52. minutě Elsnic na pozici stopera nic nevymýšlel a poslal středem hřiště dlouhý míč, který propadl až ke Chládovi a ten lobem přes Abraháma přiblížil svůj tým ke třem bodům - 3:1.

 

Definitivní pojistka přišla v 80. minutě. Dlouhý míč do lajny od Jana Kolka našel Kočího, který si všiml postavení hostujícího brankáře a dalším lobem v utkání přinesl na domácí kopačky ještě větší klid - 4:1. Na výhře Mšeckých Žehrovic nezměnila nic ani proměněná penalta Šnídlem v poslední minutě základní hrací doby - 4:2. Městečko na hřišti nechalo všechno, bojovalo, ale proti stál kvalitní domácí celek, který měl více ze hry a zaslouženě bere všechny body.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: I přes okleštěnou sestavu hostujícího týmu to nebylo jednoduché utkání. Městečko ukázalo, že se jedná o jeden z nejfotbalovějších týmů v soutěži.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Před zápasem jsme bohužel museli řešit několik zranění, pracovní povinnosti a dohromady bylo mimo deset hráčů. Byl zázrak, že jsme to vůbec poskládali. I tak jsme hráli do nějaké 25. minuty v deseti lidech, až poté jsme byli kompletní. V prvním poločase jsme hráli z defenzivního bloku, bohužel jsme dostali celkem rychle gól, po standardce přišel další. I tak jsme měli do poločasu tři velké šance a proměnili jsme jen jednu. Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně, ale pořád vycházet z obranného bloku. Bohužel naše plány dostaly ránu hned po pár minutách a dostali jsme třetí gól. Tři góly jsme dostali jako přes kopírák. Poté už jsme neměli sílu na nějaké vzdorování a dostali čtvrtý gól, v závěru jsme pak snížili z penalty. Těžko se zápas v takovém složení hodnotí, i tak bych chtěl ale pochválit kluky, co přišli a kteří nehráli třeba i několik let. Nastoupit musel i vedoucí Pavel Bestajovský.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - J. Kočí [-] (88. J. Svéchota [-] ) , L. Věprovský [-] (46. J. Chlád [-] ) , O. Zázvorka [-] , M. Pokorný [-] , P. Petr [-] , S. Neroda [-] (74. V. Lukáč [-] ) , F. Libecajt [-] (84. M. Dvořák [-] ) , J. Kučera [-] , J. Kolek [-] , J. Elsnic [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - M. Klymov [-] , P. Šnídl [-] , V. Hlavatý [-] , Z. Kandler [-] , J. Jůna [-] , R. Otcovský [-] , T. Linhart [-] , J. Urban [-] , P. Bestajovský [-] (78. J. Šnídl [-] ) , T. Heger [-]

Hráči zápasu: J. Kočí - T. Linhart .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - BOHATÝ Petr, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Miroslav Jirásek
Tip experta: výhra domácích

Domácím bude vyhovovat širší a větší hřiště a i když zkušený Ohnivec bude klást odpor, nakonec domácí těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích