4:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Šlágr kola nabídl pěknou podívanou a cenné vítězství Tatranu


Branky


37. D. Dolák (p.) , 55. D. Dolák , 57. L. Vondruška , 78. J. Husák - 10. A. Sogbo , 15. M. Hranai , 62. A. Trejbal
11

Na Šamotce se odehrálo v rámci 8. kola velmi pěkné utkání! Domácí Tatran hostil Lubnou, která si to se zelenobílými přijela na férovku rozdat. Baník vstoupil do utkání velmi dobře a řekl si o dvougólové vedení. Rakovnický celek ale zařadil vyšší rychlost a nakonec si došel pro vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný vstup Tatranu

Tatranu se vstup do zápasu vůbec nepovedl. Uběhla první desetiminutovka a domácí celek byl za svůj ospalý a nevýrazný vstup do utkání potrestán. Obrovský kus práce odvedl Mareš, který si pokryl skákající míč před dvěma protihráči, nastartoval motorku a vlétl do šestnáctky, odkud našel pod sebou zcela volného Sogba a ten uklízel do prázdné - 0:1.

 

Další šok pro domácí přišel v 15. minutě. Zaspal ztratil na polovině hřiště míč, Sogbo vysunul Hranaie a ten nekompromisně zavěsil - 0:2. Tatran facka v podobě dvou branek probudila a domácí tým začal konečně hrát. I tak si Lubná ale dokázala vytvořit další šance, ale jakoby měla pro první poločas už vybráno. Obrovskou šanci měl Mareš, ale své zakončení namířil jen do tyče.

 

Stejný hráč měl další gól na noze, ale po vysunutí Trejbalem mu včas zmenšil úhel A. Beneš a další gól za svá záda prozatím nepustil. Po půl hodině byli zelenobílí odměněni za přežití několika gólovek soupeře pokutovým kopem, který suverénně proměnil Dolák a do druhé půle tak snížil manko alespoň o jeden gól - 1:2.

Povedené střídání

Do druhé půle měla Lubná dobrý vstup stejně jako do té první. Svou tutovku ale nevyužila, a tak přišel trest. Dolák dostal míč za obranu, dostal se před svého strážce a podél Herinka svým druhým gólem srovnal - 2:2. Další direkt přišel pro Baník o dvě minuty později. Náběh střídajícího Vondrušky nezachytil Varyš, domácí hráč skvěle zalepil rohlíček za obránce a sice slabší, ale přesnou střelou překonal Herinka - 3:2.

 

Tatran zařadil vyšší rychlostní stupeň, získával pevnou půdu pod nohama a byl za to náležitě odměněn. Ale Lubná se nevzdala a rychlým gólem se vrátila do utkání. Trejbal dostal míč do šestnáctky a propálil bezmocného A. Beneše - 3:3. Šance se střídaly na obou stranách, ale za zmínku stojí přímý kop Tatranu, na který si našel přes Kollára cestu Dolák a hlavou orazítkoval tyč!

 

Domácí to ale nemuselo vůbec mrzet. Trenér Václav Eck nasadil do hry Jana Husáka a ten se mu za krátkou dobu odvděčil. Střelu Jakuba Husáka zpoza vápna dokázal Herink vyrazit, míč si ale našel Jana Husáka a ten pohotovou dorážkou nejen nedal brankáři šanci, ale vsítil vítězný gól - 4:3. Lubná chtěla, ale Tatran si zbytek zápasu pohlídal a urval velmi cenné a těžké vítězství.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Zdeněk Špimr, útočník: Po našem velmi vlažném začátku jsme prohrávali 0:2. Pak se náš tým probral a šel za obratem, který hlavně díky velmi povedenému začátku druhého poločasu taky přišel. Konečně nás bylo taky dost a i když přišlo opět vyrovnání, tak nakonec i díky nováčkům v sestavě bereme tři body a těšíme se na příští týden, kdy jedeme na hřiště prvního týmu.

TJ Baník Lubná
Adam Trejbal, záložník: Do zápasu jsme vstoupili dobře a po čtvrt hodině zaslouženě vedli o dvě branky. Poté soupeř zvýšil obrátky, dostával se často do našeho vápna a podařilo se mu snížit z pokutového kopu. Měli jsme hodně šancí, které kdybychom proměnili, tak jsme mohli vést klidně o čtyři góly. I do druhé půle jsme vstoupili dobře a dokázali si vytvořit tutovku. Bohužel ale, jak je naším zvykem, tak jsme ji neproměnili a od té doby velmi dobře hrající Tatran otočil skóre. Nám se po hezké kombinaci podařilo vyrovnat, ale bohužel jsme vzápětí dostali další gól a Tatran si to už dokázal pohlídat, do ničeho nás nepustil.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - M. Havel [-] , S. Rous [-] (69. J. Husák [-] ) , D. Dolák [-] (86. M. Havel [-] ) , A. Zaspal [-] , J. Husák [-] , M. Kokšál [-] (79. T. Nguyen [-] ) , M. Hájek [-] , Z. Špimr [-] , O. Jelínek [-] , J. Kučera [-] (46. L. Vondruška [-] )

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - A. Sogbo [-] , M. Hranai [-] (89. T. Matějka [-] ) , M. Jirásek [-] (74. L. Klik [-] ) , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] , D. Varyš [-] , J. Mareš [-] , L. Kříž [-] (63. M. Toráč [-] ) , P. Kollár [-] , L. Brabec [-]

ŽK: 44. P. Kollár .
Hráči zápasu: D. Dolák , A. Beneš - L. Brabec , J. Mareš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Doubrava Jakub - ČERVENÝ Jan, SABO Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Bude to hodně zajímavý zápas dvou vyrovnaných týmů. Řekl bych, že hosté mají o trochu lepší formu a odvezou si tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů