1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rychlý gól Konvalinky body nepřinesl, Mšecké Žehrovice loupily v Janově


Branky


11

Na janovském plácku přivítal domácí celek hráče ze Mšeckých Žehrovic. Sokol na nic nečekal a hned na začátku šel do rychlého vedení. Fotbal moc pohledný nebyl, hosté otočili nepříznivý stav a dotáhli utkání na velmi nekvalitním terénu do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Konvalinky

Hned v 1. minutě se měnilo skóre. Roubíkův přímák byl zblokovaný, i tak si ale míč našel cestu do šestnáctky. Jako první si kulatý nesmysl našel Konvalinka a podél brankáře Kolka otevřel gólový účet - 1:0. Po dvaceti minutách bylo vyrovnáno. Bondarev se blýskl u levé lajny, když se elegantně proháčkoval přes dva bránící hráče, nabídl do šestnáctky Kočímu přízemní nahrávku a ten nekompromisní dělovkou pod břevno vyrovnal - 1:1.

 

Povrch v Janově opět nehrál fotbalu do karet a místní plocha to hráčům nedělala vůbec jednoduché. Míč si místy skákal jak chtěl a aktéři na obou stranách měli co dělat, aby kulatý nesmysl zkrotili na své kopačky. Krátce před odchodem do kabin ze hry musel odstoupit Volf, kterému janovské hřiště nadělilo nepříjemné zranění kotníku.

Rozhodující gól v závěru

Bylo jen otázkou, co nabídne druhý poločas. A nabídl stejně jako ten první hodně soubojů a boj o každý míč. V janovské svatyni se představil jinak stoper Melč a svůj tým držel dobrými zákroky. Remizový stav trval až do poslední desetiminutovky, na začátku které přišel rozhodující úder. Dlouhý aut do vápna si pokryl Jan Kolek, obtočil se kolem svého strážce a důležitým gólem rozhodl o vítězství - 1:2.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.



Ohlasy k zápasu


Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Zápas byl takový, jaký jsme čekali, plný tvrdých osobních soubojů. Žehrovice byly v zápase o něco lepší a dokázaly proměnit svoje šance, nám se bohužel nedaří dostat na správnou vlnu, ale věřím, že se chytneme. Herně je to dobré, příští týden nás čeká derby a tam chceme zvítězit.

SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Fotbal plakal. Domácí se celé utkání drželi taktiky dlouhých nakopávaných balonu, což na terénu, který aktuálně v Janově je, bylo asi to nejlepší, co bylo možné praktikovat. Bojovné utkání, ze kterého vezeme zaslouženě tři body. Bohužel body jsou draze vykoupené, protože v závěru prvního poločasu si na nerovném terénu zranil kotník Honza Volf - diagnóza přetrhané vazy v kotníku. Přeji brzké uzdravení!



Sestavy


Sokol Janov
J. Melč [-] - R. Konvalinka [-] , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , T. Kačírek [-] , F. Houda [-] (46. J. Kloub [-] ) , L. Roubík [-] , V. Kinter [-] (72. J. Koukal [-] ) , M. Amler [-] , A. Alijevič [-] , V. Zuska [-]

SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - P. Petr [-] (65. M. Pokorný [-] ) , K. Uher [-] (50. J. Kolek [-] ) , O. Zázvorka [-] , M. Wiedermann [-] , J. Volf [-] (43. S. Neroda [-] ) , R. Škutchan [-] , J. Kučera [-] , J. Kočí [-] , P. Jindra [-] , M. Bondarev [-]

ŽK: 45. J. Kail , 56. A. Alijevič - 35. P. Petr , 37. J. Kočí .
Hráči zápasu: J. Melč - M. Bondarev , O. Zázvorka , J. Kočí .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - KABOUREK Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Janov doma neprohrává a proti Žehrovicím tomu nebude jinak.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: remíza