Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Slabý výkon Senomat prodloužil vítěznou šňůru Kněževsi


Branky


11

Další vítěznou čárku si může připsat hrající kouč Rostislav Hertl do svého trenérského deníku. Jeho svěřenci válí, předvádí pohledný fotbal a jsou za to po zásluze odměněni. Senomaty chtěly ukončit vítěznou šňůru suverénní Kněževsi, ale po velmi slabém výkonu se jim to nepodařilo a body odevzdaly soupeři.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Miksy

Senomaty se hledají a jinak tomu nebylo ani v těžkém zápase v Senomatech. Berani mohli být prvním týmem letošní sezony, který by zastavil spanilou jízdu Kněževsi. Hned po třech minutách tomu ale nic nenasvědčovalo, když se prosadil Miksa - 0:1. Hostující celek byl na míči a vytvářel si dobré možnosti. Domácí naopak míč měli pouze sporadicky a do svého soupeře se nedokázali pořádně dostat.

 

Po čtvrt hodině aktuálně první celek tabulky své vedení navýšil po brance Šímy - 0:2. Z dobře fungující defenzivy, která je pod taktovkou stopera Vrábíka takřka bezchybná, vyrážela Kněževes do útočných akcí, ale žádnou další v další branku nevyužila. Svěřenci Rostislava Hertla šli do kabin s dvougólovým náskokem a především v senomatské kabině muselo být o poločas pěkně veselo...

Čestný gól v závěru

Senomaty chtěly vstoupit do druhé půle s jasným cílem. Vrátit se do utkání rychlou kontaktní brankou a dát zapomenout na zpackaný první poločas. Neuběhlo ani deset minut a brankář Rác lovil po přesném zakončení Fišky potřetí míč ze sítě - 0:3. Hosté si utkání užívali, byli nebezpeční také z dlouhých autových vhazování a dalo by se říci, že bylo rozhodnuto.

 

Pojistku ke třem bodům přidal po hodině hry velmi dobře hrající a nestárnoucí Růžička, který byl odměněn za svůj výborný výkon brankou - 0:4. To samé se dá říci o krajním obránci J. Vršeckém, přes kterého cesta nevedla a i on se dokázal prosadit - 0:5. Kněževes si dokázala v zadních řadách pohlídat rychlé senomatské útočníky a soupeři dovolila pouze čestný gól v závěru zápasu, pod který se podepsal Vrbata - 1:5. Kněževes nadále pokračuje v krasojízdě a je stále stoprocentní!

 

Galerie od Štefana Ferencze.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: Obrana pořádající den otevřených dveří, bezmyšlenková záloha a jalový útok. To je vražedná kombinace, která ve finále znamená zasloužené a pro nás ještě milosrdné vítězství Kněževsi. Hosté nás přehráli ve všech herních činnostech a náš dnešní výkon by nevedl k úspěchu ani ve čtvrté třídě.

FK Kněževes
Rostislav Hertl, hrající trenér: Hodnocení takového zápasu, jaký jsme odehráli v Senomatech, bych rád psal každý týden. Opět se nám podařilo vstřelit brzy gól a dostat se do herní pohody. Kluci si výborně poradili s rychlostně skvěle vybavenou dvojicí Vávra - Hůla a dopředu jsme si vytvářeli spoustu šancí. Troufnu si říci, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Nejvíce musím vyzdvihnout, že na mužstvu je už několikátý zápas vidět jeho herní tvář, na které v tréninku pracujeme a kterou bychom se chtěli prezentovat.



Sestavy


SK Senomaty
L. Rác [-] - R. Hůla [-] , L. Mácha [-] , J. Vávra [-] , A. Polcar [-] (55. J. Šnídl [-] ) , R. Trešl [-] (83. M. Kodeš [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] (55. A. Kyncl [-] ) , M. Sailer [-] (55. L. Vrbata [-] ) , T. Pichner [-]

FK Kněževes
L. Lenner [-] - T. Růžička [-] (89. R. Hertl [-] ) , M. Miksa [-] , J. Vrábík [-] , L. Fiška [-] , J. Plaček [-] (61. T. Kejla [-] ) , J. Vršecký [-] , R. Čihař [-] (75. V. Kyncl [-] ) , T. Šíma [-] (69. J. Žemlička [-] ) , M. Šefara [-] , P. Čihař [-]

ŽK: 12. R. Hůla - 64. T. Růžička .
Hráči zápasu: T. Růžička , T. Šíma , J. Vršecký .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Glogar Lukáš - KNAP Dominik, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Hosté mají skvělou formu a předpokládám, že to potvrdí i v Senomatech.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza