4:1
(1:1)
43. D. Hůla
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas Lubné se Senomaty rozhodl Hranai se Sogbem


Branky


39. M. Hranai , 51. A. Sogbo , 75. M. Hranai , 86. A. Sogbo - 43. D. Hůla
13

Fotbalová neděle nabídla pěkný souboj v Lubné, kam zavítaly Senomaty. Vzájemný duel kvalitních celků neměl po prvním poločase vítěze, až v tom druhém rozhodli o svém triumfu domácí. Konečné skóre je pro Berany možná až kruté, každopádně se bylo na co dívat, což na okresních pažitech není samozřejmostí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólový závěr poločasu

Od začátku utkání bylo zřejmé, že o body se budou muset oba týmy poprat a nikomu nespadnou jen tak do klína. Šance byly k vidění na obou stranách, příchozí diváci se ale branky ne a ne dočkat. Vše změnila až 39. minuta, když se Lubná prokombinovala kolem senomatského vápna, z hranice kterého překonal Kučabu střelou k tyči velmi dobře hrající Hranai - 1:0.

 

To ale nebylo tím posledním, co první polovina nabídla. Berani se rychle ozvali s odpovědí a odmítli jít do kabin jako poražení. Po menším závaru po rohovém kopu vyplaval míč na kopačku D. Hůly, který obloučkem poslal míč k zadní tyči - 1:1. Dobře rozjetému utkání poločasová remiza slušela a bylo jen otázkou, co nabídne zbytek utkání.

Lubenské duo zářilo

V prvním poločase se čekalo na gól relativně dlouhou dobu, to samé ale neplatilo o začátku druhé půle. Hned v 51. minutě zvládl nadzvednout bránící hráč pěkný rohlíček za obranu nad sebe, i tak ale skončil míč na kopačce Hranaie. Toho ještě Kučaba vychytal, míč se ale odrazil na kopačky volného Sogba a ten už nedal senomatskému brankáři šanci - 2:1. Berani chtěli odpovědět, finální fáze ale nebyla jejich doménou, několik slibných šancí nedokázali zužitkovat, a tak se ke slovu dostal znovu Baník.

 

V 75. minutě to byl znovu Hranai, který se přesným zásahem postaral o další branku svého týmu - 3:1. Senomaty s postupem času byly nuceny otevřít zadní vrátka, což hrálo do karet domácímu celku, který hrozil z protiútoků. Naděje na kontaktní branku držel dobrými zákroky Kučaba, ale jeho snaha nebyla v ofenzivě oceněna. Lubná v závěru udeřila do otevřené obrany počtvrté, když svůj druhý zásah zapsal Sogbo a bylo rozhodnuto - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Senomaty mají kvalitní zkušený mančaft. Chtěli jsme navázat na naší aktuální formu, což se povedlo. Vyrovnaný zápas jsme zlomili až brankou na 3:1. Zápas se mi oboustranně líbil, jsem spokojen s výkonem týmu.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: O výsledku rozhodla kvalita v zakončení, která byla na straně domácích. Na vedoucí branku domácích, které předcházel podle mě jasný ofsajd, jsme dokázali odpovědět vyrovnávací brankou. To se nám bohužel nepodařilo znovu, i když jsme měli několik slibných šancí za stavu 2:1. S postupem času jsme museli více otevírat obranu a soupeř se dostával do brejkových situací, ze kterých i přes výborný výkon Kučaby dokázal dvakrát skórovat a výsledek je v konečné podobě pro nás krutý.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - A. Sogbo [-] (87. T. Matějka [-] ) , M. Hranai [-] (81. L. Klik [-] ) , M. Polák [-] , A. Trejbal [-] , D. Vopat [-] (70. R. Henzély [-] ) , D. Varyš [-] , J. Mareš [-] , L. Kříž [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-]

SK Senomaty
O. Kučaba [-] - J. Šnídl [-] (82. M. Sailer [-] ) , L. Mácha [-] , J. Vávra [-] , A. Polcar [-] , R. Trešl [-] , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] (73. M. Kokšál [-] ) , A. Kyncl [-] (82. L. Vrbata [-] ) , T. Pichner [-]

ŽK: 57. J. Mareš - 65. J. Vávra .
Hráči zápasu: A. Sogbo , M. Hranai - O. Kučaba .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - VÁŇA Josef, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Radek Šnajdr
Tip experta: výhra domácích

Domácí se nachází ve slušné formě, kterou doma ukážou a budou brát tři body.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích