Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2023 17:30

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tatran si splnil povinnost s hředelským béčkem


Branky


6

Páteční zápas Tatranu s rezervou Hředel odstartoval další kolo rakovnického okresního přeboru. Do utkání šli v roli favorita domácí, hosté mohli jen překvapit. V tomto duelu měli domácí více ze hry, prodali zkušenost a zaslouženě zvítězili. Hosté bojovali, ale bohužel pro ně to nestačilo. Tatran se tak posunul třetím vítězstvím o něco výše v tabulce, B-tým Hředel si musí na další výhru počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hředelská euforie rychle opadla

V roli papírového favorita vstupoval do zápasu s nováčkem soutěže Tatran. Domácí drželi míč více na kopačkách, ale do vedení se dostali po úvodní dvacetiminutovce možná trochu překvapivě hosté. Po rohovém kopu se dostal míč k Zilcherovi, který se ve vápně nejlépe zorientoval a zařídil svému týmu vedení - 0:1. O pět minut později ale přišla standardka na druhé straně a zásluhou Rouse bylo srovnáno - 1:1.

 

Hředle o vedení nejen rychle přišly, ale dokonce velmi rychle prohrávaly. Další standardní situace, při kterých je Špimr velice nebezpečný. To možná hostující defenziva věděla, ale zkušeného domácího hráče neuhlídala - 2:1. Šance byly k vidění na obou stranách, ale skóre se do konce poločasu nezměnilo. Vyrovnání měl na kopačce kapitán Sajner, ale v samostatném nájezdu velezkušeného brankáře Červeného nepřekonal.

Rozhodla zkušenost

Pro hostující rezervu nebylo stále nic ztraceno, vždyť zápas byl teprve ve své polovině a času na obrat zbývalo více než dost. To ale domácí celek nedovolil a hned po pár minutách od začátku druhého dějství navýšil své vedení zásluhou svátečního střelce J. Kučery - 3:1. Ani tato branka hostující rezervu nepoložila. V 68. minutě se dostal k odraženému míči po přímém kopu Malecký a přesnou trefou zadělal na drama - 3:2.

 

Domácím pomalu docházela šťáva, ale naopak od svého soupeře mohli těžit z velké zkušenosti. A právě ta rozhodla. Hředle poslaly na plac hned pět čerstvých hráčů, ale na kýžené vyrovnání nedosáhly. Tatran měl také šance, ale Malinovský byl proti další brance. Nakonec ani hředelský brankář nezabránil gólovému zakončení Špimra na začátku poslední desetiminutovky a spolu se svými spoluhráči odjížděl z Rakovníka s prázdnou - 4:2.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Zdeněk Špimr, obránce: Předvedená hra asi nebyla dle představ našeho trenéra, ale tři body bereme. Po obdrženém gólu se nám naštěstí podařilo brzo stav otočit a pak už jsme hru kontrolovali. Posledních dvacet minut se na nás projevila únava druhého zápasu ve třech dnech a taky to, že nebyl na naši straně nikdo na střídání. Soupeř vystřídal pět lidí a bylo to znát. Ale jak říkám, důležité jsou body.

FK Hředle B
Václav Holý, trenér: Hrálo se docela bojovné utkání na velkém hřišti, na které nejsou naši kluci až tak zvyklí, hráli jsme spíše na menších hřištích. Tatran byl fotbalovější, zkušenější a zaslouženě vyhrál. V zápase jsme vedli, měli tam pár dobrých akcí, mohli jsme za stavu 2:1 vyrovnat, ale bohužel. Soupeř byl celkově vyzrálejší, měl více šancí a to nám ještě něco pochytal brankář.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
M. Červený [-] - K. Bucek [-] , A. Zaspal [-] , J. Husák [-] , S. Rous [-] , J. Husák [-] , T. Nguyen [-] , M. Hájek [-] , Z. Špimr [-] , M. Kučera [-] , J. Kučera [-]

FK Hředle B
V. Malinovský [-] - M. Malecký [-] , V. Beránek [-] , D. Minařík [-] , P. Sajner [-] (46. M. Sahaidak [-] ) , M. Vodrážka [-] (85. P. Klátil [-] ) , V. Šmíd [-] (51. J. Smutný [-] ) , T. Bureš [-] , D. Šmíd [-] (73. J. Borský [-] ) , D. Zilcher [-] (51. J. Loder [-] ) , P. Houdek [-]

ŽK: 67. M. Hájek .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - VÁŇA Josef, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Tatran je doma velmi silný, ale přesto to bude velmi vyrovnaný souboj. Přeci jen si myslím, že se bude radovat z vítězství domácí tým.