0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po hrozivém poločasu se Lužná zvedla a ze Senomat veze cenný bod


Branky


9

Berani dokáží porazit Jesenici devíti góly a pak vybouchnout s nováčkem, který postoupil z nižší soutěže. Nyní změřili síly s Lužnou. Senomaty ovládly první poločas a bylo jen k údivu, že se alespoň jednou neradovaly z gólu. Lužná se ve druhé půli zvedla, začala hrát a celkový průběh se srovnal. Diváci branku nakonec neviděli, a tak si oba celky body rozdělíly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: K vidění bylo celkem slušné utkání. Zejména v prvním dějství jsme Lužnou jasně přehráli. Hosté spoléhali na nakopávané míče, se kterými si naše obrana věděla rady. Drželi jsme míč, dobře kombinovali a vytvořili si několik brankových příležitostí, ale bohužel jsme se v koncovce nedokázali prosadit, a tak spokojenější byli po závěrečném hvizdu hosté, protože si od nás odváží nadstandardní bod.

TJ Sparta Lužná
Adam Špička, trenér: Poslední zápasy se nám herně prostě nedaří. První poločas prospíme a hrajeme hodně pod naše možnosti. Senomaty hrály první poločas skvěle, vůbec nás nepouštěly do hry. Štěstí bylo, že poločas skončil 0:0. Druhý poločas už to z naší strany bylo herně lepší, šance jsme si dokázali vypracovat a dokonce i jednu tutovku, kterou jsme bohužel nedokázali proměnit. Celkově bych řekl, že druhý poločas byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Díky průběhu prvního poločasu musíme bod ze Senomat brát a hlavně psychicky se připravit na další utkání, kvalitou na to máme. To nás čeká v rámci luženského posvícení doma s Tatranem, zápas chceme a musíme zvládnout.



Sestavy


SK Senomaty
O. Kučaba [-] - M. Kokšál [-] , L. Mácha [-] , J. Vávra [-] , A. Polcar [-] , R. Trešl [-] (90. M. Kodeš [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] (81. M. Sailer [-] ) , A. Kyncl [-] (46. J. Šnídl [-] ) , T. Pichner [-] (85. L. Vrbata [-] )

TJ Sparta Lužná
M. Pavlíček [-] - J. Vejvoda [-] , R. Pokorný [-] , V. Svoboda [-] (46. T. Kyncl [-] ) , F. Hornof [-] (90. V. Pospíšil [-] ) , J. Špička [-] , R. Grill [-] (85. J. Stehlík [-] ) , L. Havlíček [-] , J. Amler [-] , A. Chrástek [-] , M. Koloc [-]

ŽK: 68. L. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Kodeš , R. Trešl - A. Chrástek , M. Pavlíček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - HAMOUZ Michael, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Senomaty sice prohrály poslední utkání, ale navážou na své předchozí výkony a Lužnou, která zatím nepředvádí moc hezké výkony, porazí.