Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:00

6.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mšecké Žehrovice prodloužily pavlíkovskou mizérii


Branky


9

První body do tabulky mohl urvat Pavlíkov proti Mšeckým Žehrovicím. Herně to není špatné, ale ve finální fázi tlačí hostující tým bota. Domácí celek zatím nepůsobí tak suverénně jako minulou sezonu, ale tři body chtěl stejně jako jeho soupeř. Třígólové vedení domácích na vítězství stačilo a Pavlíkov se na více než na čestný gól nezmohl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí chtěli více

Bez vyloučeného Elsnice a Petra nastoupily Mšecké Žehrovice proti Pavlíkovu. Jak pro domácí, tak zejména pro hosty nezačala sezona vůbec dobře. V tomto zápase však bylo od začátku evidentní, kdo chce vyhrát. A převaha se domácím vrátila v 18. minutě, když postupoval na Kratochvíla od poloviny hřiště Libecajt, nechal si na zádech dva bránící hráče a překonal exčisteckého gólmana - 1:0.

 

Mšecké Žehrovice si hlídaly těsné vedení a nadále měly více ze hry. Pavlíkov chtěl vyrovnat, ale zase tolik situací, které by volaly po gólu, si nevytvořil. A do kabiny inkasoval podruhé. Kučera našel Škutchana, který práskl do míče a na jeho křížnou střelu neměl Kratochvíl nárok - 2:0. V domácí kabině mohlo být veselo, v té hostující bylo naopak co rozebírat...

Pavlíkov stále bez bodu

Oba týmy vstupovaly do druhé půle s jasným cílem. Mšecké Žehrovice toužily po třetí brance, která by usnadnila koncovku utkání. Naopak Pavlíkov se musel vrátit do hry kontaktní brankou, aby měl naději na dobrý výsledek, to už ovšem bez kapitána Maška a Kononetse. Své plány si splnili domácí fotbalisté a to hned po pár minutách. Libecajt měl svůj den, individuálně se prosadil přes dva bránící hráče a vše dokonal krásnou střelou za háčky - 3:0.

 

Zdálo se, že je hotovo, ale hosté odpověděli rychlým gólem. Kučera si vybral slabší chvilku, když jako poslední ztratil míč na obranné polovině, toho se ujal čerstvý Čech a přeloboval vyběhnuvšího Falaře - 3:1. Času na obrat stále zbývalo dost, ale Pavlíkov neměl svůj den a v tomto utkání mu to vůbec nelepilo. Naopak domácí stále kontrolovali své vedení, čas hrál v jejich prospěch a po závěrečném hvizdu se mohli těšit ze zaslouženého vítězství.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Po nešťastné prohře v Kněževsi a vypadnutí v poháru jsme potřebovali získat tři body. Troufám si říct, že jsme byli celé utkání lepším týmem a body zaslouženě zůstaly nám.

SK Pavlíkov
Lukáš Polcar, záložník: Z naší strany dost špatný zápas. Nejenom že jsme se nedokázali sejít jako tým, ale i předvedený výkon a bojovnost neodpovídaly chuti zvítězit. Soupeř nás do žádných větších šancí nepouštěl a naše chyby a zaváhání dokázal využít. Hra od vápna k vápnu vítězství nepřinese. Soupeř byl důraznější a rychlejší. Vzhledem k průběhu zápasu je výsledek adekvátní.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Falař [-] - J. Kučera [-] , M. Wiedermann [-] , M. Bondarev [-] - J. Kolek [-] (46. J. Chlád [-] ) - K. Uher [-] (84. M. Pokorný [-] ) , S. Neroda [-] , F. Libecajt [-] (52. J. Kočí [-] ) , O. Zázvorka [-] , R. Škutchan [-] (80. V. Lukáč [-] ) , J. Volf [-] (72. L. Věprovský [-] )

SK Pavlíkov
V. Kratochvíl [-] - V. Kononets [-] (46. P. Čech st. [-] ) , O. Polcar [-] , V. Hornof [-] , L. Hupka [-] , L. Polcar [-] , A. Mašek [-] (46. M. Benada [-] ) , M. Škrlant [-] , O. Kraus [-] , O. Vávra [-] , J. Erben [-] (77. D. Zelenka [-] )

ŽK: 24. R. Škutchan , 64. M. Bondarev , 89. L. Věprovský .
Hráči zápasu: F. Libecajt .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Vladimír - ČERVENÝ Jan, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Pavlíkov ani Žehrovice zatím nenašly recept na vítězství, i když od toho nebyly oba týmy daleko. Přesto si myslím, že Pavlíkovu se podaří nad Žehrovicemi vyhrát.