3:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Senomaty vyhořely, hředelské béčko poprvé vyhrálo


Branky


12

První body mohla získat hředelská rezerva v domácím utkání se Senomaty. Berani byli papírovým favoritem, ale to museli potvrdit na hřišti, což se nestalo. Zejména první zpackaný poločas zkomplikoval hostujícímu celku cestu za bodovým ziskem. Naopak domácí hráli jako vyměnění a po zásluze byli odměněni prvním vítězstvím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bídný začátek Senomat

Od prvních minut bylo na domácích fotbalistech znát, že hrají daleko lépe než v minulých zápasech. Dost možná z jejich kopaček opadla nervozita a obava z vyšší soutěže, na kterou si pomalu zvykají a bude jen otázkou, zda na svůj dobrý výkon z tohoto utkání naváží. Naopak Senomaty po vysokém vítězství nad Jesenicí nevstoupily do utkání vůbec dobře a to samé se dá říci o jejich výkonu.

 

Za své dosavadní představení byli Berani potrestáni v 19. minutě, když se prosadil aktivně hrající Sedláček - 1:0. Ani inkasovaná branka nepomohla ke zlepšenému výkonu hostí, kteří nedokázali najít vyrovnávací odpověď. Šance byly, ale jejich řešení nebylo ideální. A tak přišel krátce před odchodem do kabiny další trest, pod který se gólem podepsal Loder - 2:0. Do druhé půle tak čekala na svěřence Jiřího Kučery hodně těžká fuška, ale také poločasový kouř v kabině.

 

Obrat se nekonal

Ještě před odchodem do kabin byl ze hry stažen mladík Kyncl, hráč minulého kola. Do druhého poločasu navíc nenastoupil Polcar s Trešlem, takže hned tři změny do druhého dějství, které mohly přinést do senomatské hry něco nového. Berani se za svůj zlepšený výkon dočkali kontaktní branky, kterou zaznamenal Šnídl - 2:1. Na tohoto hráče byl k vidění v domácí šestnáctce zákrok minimálně na hranici pravidel, sudí Zoufalý ale tento moment jako penaltový nevyhodnotil.

 

Senomaty si dokázaly vytvořit dost šancí na vyrovnání, ale obrana domácí rezervy spolu s brankářem Malinovským byla proti další inkasované brance. Hosté své ofenzivní snažení zvyšovali, v závěru ale postupně otevírali zadní vrátka, do kterých v 81. uhodil střídající Borský a překonal Máchu, který zaskakoval v senomatské svatyni - 3:1. Hředelský B-tým si závěr zápasu pohlídal a po velmi dobrém výkonu mohl zaslouženě sebrat ze svého hřiště první letošní tři body.

 

Galerie od Lukáše Ilberga.

 



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Václav Holý, trenér: Byl to vyrovnaný zápas, hrálo se ve velkém tempu. Kluci si vzali k srdci, co jsem jim po úvodních zápasech řekl a za to jim patří poděkování. V tomto utkání jsme byli všichni jako vyměnění, všechny musím za výkon pochválit.

SK Senomaty
Jiří Kučera, trenér: V prvním poločase jsme předvedli zoufalý výkon, který nemá cenu hodnotit. Dopředu jsme nepředvedli nic a za nedůrazné bránění nás soupeř dvakrát potrestal. Z toho, co jsme si před utkáním naplánovali, zůstalo jen na papíře v kabině. Druhý poločas jsme dokázali dát kontaktní gól, měli i šance na vyrovnání a zákrok na Šnídla v pokutovém území byl dle mého názoru penaltový. V závěru domácí z brejku vstřelili třetí branku a potvrdili své zasloužené vítězství.



Sestavy


FK Hředle B
V. Malinovský [-] - M. Malecký [-] (79. J. Smutný [-] ) , V. Beránek [-] , O. Sedláček [-] , M. Vodrážka [-] , J. Loder [-] (71. J. Borský [-] ) , M. Čuda [-] , T. Čuda [-] , D. Brož [-] , V. Hladký [-] , D. Čapek [-] (92. M. Dolejš [-] )

SK Senomaty
L. Mácha [-] - M. Kokšál [-] , A. Kyncl [-] (44. J. Šnídl [-] ) , J. Vávra [-] , A. Polcar [-] (46. M. Sailer [-] ) , R. Trešl [-] (46. S. Toth [-] ) , J. Kodeš [-] , D. Hůla [-] , L. Žebrakovský [-] , M. Komín [-] , T. Pichner [-] (71. L. Vrbata [-] )

ŽK: 57. V. Beránek - 29. L. Mácha , 29. R. Trešl .
Hráči zápasu: V. Hladký , O. Sedláček .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ZOUFALÝ David - BENEŠ Vladimír, ŠAROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že na křivém mutějovickém pažitu se gólová štěstěna přikloní k hostům.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Senomaty jsou pro mě jasnou volbou na vítězství.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů