Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Naivní hra Městečka a góly Lubné jako přes kopírák


Branky


12

Zajímavý duel byl k vidění při nedělním pozdním odpoledni v Lubné, kam zavítalo Městečko. Kdo by čekal vyrovnaný zápas, tak byl na omylu. Na hřišti byl jeden tým, který vsadil na jednoduchost a ta mu díky naivní hře soupeře vycházela. Lubná z protiútoků a rychlých akcí dala všech pět branek a Ohnivci nenašli recept, jak domácí rychlíky zastavit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smrtící čtvrt hodina

Začátek utkání byl v režii hostujícího celku, který držel míč na svých kopačkách a hledal cestu, jak se dostat do svého soupeře. Lubná ale fungovala kompaktně a nedovolila Městečku žádnou šanci. A právě domácí si po klidném úvodu řekli o slovo a hned v 10. minutě podnikli rychlý kontr, na jehož konci byl Trejbal - 1:0. Ten svým přesným zásahem odšpuntoval smrtíci čtvrt hodinu, která na Ohnivce čekala.

 

Hned šest minut po první brance přišla podobná akce, další rychlý protiútok, dlouhý míč za obranu a tentokrát byl na konci vydařeného úniku sváteční střelec Kříž - 2:0. S Městečkem to nevypadalo dobře, navíc krátce poté po podobné akci zasadil další úder Vopat a bylo zaděláno na pěkný debakl - 3:0. Běžela 23. minuta a opaření hráči Městečka přihlíželi, jak Lubná podniká další jednoduchou akci a jak Henzély slaví další branku v hostující síti - 4:0.

 

Tak takový gólový nášup nečekal od Baníku zřejmě nikdo. Gólová show skončila, ale spolu s ní neskončily lubenské šance. Proti páté inkasované brance byl Abrahám, který předvedl několik dobrých zákroků, kterými držel svůj tým od daleko většího debaklu. Baník si první poločas dohrál s klidem a v kabině se mohli domácí hráči plácat po ramenou, naopak v kabině hostí nebyl žádný důvod k úsměvu.

Čestný gól Městečka

Proslov v hostující kabině zřejmě pomohl, hra Ohnivce se změnila a v 53. minutě byli hosté odměněni gólem Jůny - 4:1. Žádný obrat se ale nekonal, Městečko šlo za další brankou, která by mohla zamíchat s osudem tohoto utkání, ale Baník svému soupeři žádnou zápletku nedovolil. Naopak po hodině hry podnikl další rychlý přechod, na jehož konci byl s druhým gólem v utkání Kříž - 5:1.

 

Lubné vycházely tyto akce na výbornou a zkušený celek v plné síle nedokázal žádnou takovou zachytit. Směrem dopředu to ze strany Ohnivce také nebylo ono a k utkání si tak mají hráči jistě co říct. Zbytek zápasu žádnou další branku nenabídl a utkání se spíše dohrávalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Museli jsme trochu improvizovat v sestavě, ale kluci si s tím poradili skvěle. První poločas jsme konečně proměnili šance, které jsme si vytvořili. Druhý poločas už jsme si pohlídali a dovedli zápas k důležitým bodům. Za výkon velká pochvala všem.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, hrající trenér: Prvních deset minut jsme byli více na míči, ale bez šancí. Pak ale přišla smrtící čtvrt hodina, kdy jsme dostali hned čtyři góly jako přes kopírák. Nedokázali jsme zachytávat nábehy za obranu, hráli jsme naivně a to měla Lubná ještě další šance na navýšení skóre, které ale zneškodnil náš brankář. Dalo by se říct, že byl pro nás výsledek ještě milosrdný. Do druhého poločasu jsme si řekli, že s tím musíme něco udělat. Podařilo se nám zkorigovat na 4:1, poté jsme měli platonický tlak, ale nic z něj. Soupeř z dalšího brejku navýšil vedení a poté se zápas už jen dohrával. V zápase jsme si nedokázali pohlídat rychlé hráče soupeře, což určilo ráz utkání a rozhodlo to. Musíme si to rozebrat a poučit se.



Sestavy


TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - R. Henzély [-] , D. Vopat [-] , A. Trejbal [-] , D. Varyš [-] (74. J. Černý [-] ) , M. Toráč [-] , L. Klik [-] , P. Košťál [-] , L. Kříž [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Ryba [-] (76. M. Klymov [-] ) , P. Šnídl [-] , V. Hlavatý [-] , Z. Kandler [-] (69. L. Majba [-] ) , V. Zelenka [-] , R. Otcovský [-] , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , J. Jůna [-]

ŽK: 73. D. Varyš .
Hráči zápasu: L. Brabec , L. Kříž , D. Varyš , A. Trejbal .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: BENEŠ Jan - VÁŇA Josef, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: remíza

Těžké a vyrovnané utkání. Oba týmy mají kvalitu, a proto tipuji remizu.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Městečko je aktuálně bez 2 hráčů a myslím si, že to bude znát a zápas vyhraje Lubná.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích