0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 10:00

4.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola mezi Žehrovicemi a Lubnou gól nenabídl


Branky


14

Mistr minulého ročníku přivítal sestupující celek z nejnižší krajské soutěže. Domácí celek čekala po prvním kole v Lužné další těžká písemka proti Lubné. Oba celky se nakonec rozešly smírně bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lubná odmítala vedení

V lubenském dresu se představily hned dvě nové posily. Černou práci na pozici šestky odváděl za Baník exrakovnický Jiří Mareš. O pozici nad ním rozdával ve středu hřiště radost předseda SK Rakovník. Jirásek byl nejvíce zásobujícím hráčem, který posílal své spoluhráče do šancí. Jak Sogbo, tak Toráč jeho pobídky ale nedokázali využít, a tak na lubenském skóre svítila stále nula.

 

I domácí se osmělili a vytvářeli si šance. Ve vyrovnaném zápase ale během prvního poločasu branky také nedosáhli, a tak bylo jen otázkou, co druhý poločas šlágru kola nabídne.

Oba gólmani s čistým kontem

Do druhého dějství nenaskočil domácí kanonýr Kočí, což bylo pro Mšecké Žehrovice oslabení. I druhá polovina byla vyrovnaná a oba celky se dostávaly do šancí. Blízko brance byli domácí, ale jejich největší šance z kopačky Jindry skončila na tyči. Dobrým zákrokem podržel svůj tým po hodině hry Herink, který stejně jako Kolek na druhé straně nechtěl přijít o čisté konto. Lubenský brankář se v závěru musel vytáhnout proti hlavičce Kučery, která mohla zápas rozhodnout. Zápas nakonec branku nenabídl, a tak se oba týmy rozešly smírně.



Ohlasy k zápasu


SK Mšecké Žehrovice
Ondřej Zázvorka, záložník: Před utkáním bych bod bral, ale po průběhu utkání jsme byli blíže ke třem bodům my. Takže bod dobrý, ale..

TJ Baník Lubná
Jiří Týče, trenér: Vyrovnaný těžký zápas a asi spravedlivá remiza. První půli jsme si vytvořili několik slibných šancí, které jsme bohužel neproměnili. Možná by se zápas vyvíjel jinak. Ve druhém poločase měli domácí nějaké závary a nastřelili tyč. Bod musíme brát, v Žehrovicích to budou mít všichni těžké.



Sestavy


SK Mšecké Žehrovice
J. Kolek [-] - J. Kočí [-] (46. J. Chlád [-] ) , J. Kolek [-] (86. K. Uher [-] ) , O. Zázvorka [-] , M. Wiedermann [-] , J. Volf [-] , R. Škutchan [-] , P. Petr [-] (75. V. Lukáč [-] ) , J. Kučera [-] , P. Jindra [-] , M. Bondarev [-]

TJ Baník Lubná
A. Herink [-] - A. Sogbo [-] , J. Mareš [-] , M. Jirásek [-] , A. Trejbal [-] , D. Varyš [-] , M. Toráč [-] , L. Klik [-] , L. Kříž [-] , P. Kollár [-] , L. Brabec [-]

ŽK: 30. J. Kučera , 52. J. Kolek - 28. P. Kollár .
Hráči zápasu: J. Kučera - M. Jirásek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: NOVÝ Martin - KOPIŠTĚ Martin, GRÜNWALD Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Zde vidím vyrovnané utkání, kde budu přát výhru Lubné, kde mám spoustu dobrých kamarádů. Myslím si, že kvality na to, aby vyhráli, mají. Tipnu si i přesný výsledek 1:2.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza