1:4
(1:1)
44. Z. Bok (p.)
49. V. Zelenka
68. M. Čermák
85. J. Urban
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 17:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skok do vyšší soutěže byl znát, Městečko uválčilo výhru v Mutějovicích


Branky


41. O. Sedláček - 44. Z. Bok (p.) , 49. V. Zelenka , 68. M. Čermák , 85. J. Urban
13

Hodně těžký úkol bude čekat na hráče hředelského béčka. Vyšší soutěž, daleko větší kvalita a jiné tempo hry. Uvidíme, jak se s tím svěřenci kouče Václava Holého popasují. Hned na úvod dostali hodně těžkého soupeře. Městečko s novým trenérem Robertem Otcovským vstoupilo do soutěže vítězně, i když se vítězství nerodilo na tvrdém hřišti vůbec snadno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltová loterie

Městečko začalo lépe, ale nováček v soutěži postupně srovnal krok a byla k vidění vyrovnaná partie plná osobních soubojů, každý chtěl urvat míč pro sebe. Ohnivec chtěl hrát kombinační fotbal, ale povrch mutějovického placu tomu do karet moc nehrál. Hředelský B-tým mohl jít do vedení, ale Abrahám svůj tým držel dobrými zákroky.

 

První branka padla pár minut před odchodem do kabin. K přímému kopu těsně za šestnáctkou se postavil Sedláček a střelou kolem zdi využil, že brankář hostí měl zakrytý výhled a mířil přesně k tyči - 1:0. Vedení domácích mohlo být i vyšší, ale pokutový kop poslal nad branku Vodrážka. Penalta se po nastřelené ruce kopala i na druhé straně. Tu vzal na sebe Bok a srovnal stav zápasu - 1:1.

Nedáš, dostaneš

Začátek druhého poločasu nabídl klíčový moment, který dost možná byl v zápase zlomový. Sedláček dostal míč do šestnáctky a proti němu stál jen Abrahám. Brankář Městečka předvedl skvělý zákrok, který zároveň začal i protiúder, ze kterého akci dva na jednoho zakončil gólově Zelenka - 1:2. Domácí tým to ale nepoložilo, rezerva se snažila tlačit do svého soupeře. Tlak si vytvářela, kýžený vyrovnávací gól ale nepřišel. Obrana Ohnivce se musela mít na pozoru, ale nepříjemný tlak soupeře ustála.

 

Městečko si došlo pro uklidňující branku. V 68. minutě byl odměněn Čermák, obrovská posila Ohnivce z Roztok, za svůj dobrý výkon průnikovou nahrávkou a svůj nájezd ze strany zakončil přesně - 1:3. Městečko si hlídalo vedení, soupeř nenašel síly na zvrat a v závěru utkání přidal zkušený hostující celek čtvrtou branku. Chybějícího Šnídla zastoupil Urban, který dostal do šestnáctky dlouhý míč, elegantně si ho připravil hrudníkem a lobem přes Malinovského stanovil konečné skóre - 1:4.



Ohlasy k zápasu


FK Hředle B
Václav Holý, trenér: První čtvrt hodina patřila soupeři, který měl více ze hry. Byl to celkově vyrovnaný zápas, my jsme měli i více šancí. Kdybychom v prvním poločase proměnili šance, vypadalo by to úplně jinak. Hrál se bojovný zápas plný osobních soubojů. Ještě pět minut před koncem poločasu jsme vedli, poté jsme měli penaltu, kterou jsme ale zahodili a soupeř do poločasu vyrovnal. Ve druhém poločase jsme měli tutovku, kterou jsme neproměnili a ihned z následné akce nás soupeř potrestal a šel do vedení. Poté jsme prostřídali, soupeř přidal další gól a zápas se už jen dohrával.

SK Ohnivec Městečko
Robert Otcovský, trenér: Museli jsme se vyrovnat s terénem, hrálo se na suchém a tvrdém hřišti, což nám dělalo problémy. Chtěli jsme hrát kombinační fotbal, navíc soupeř byl houževnatý a zápas byl hodně o soubojích. První čtvrt hodinu jsme hráli dobře, poté se ale do hry dostal soupeř, šel do vedení a měl dokonce penaltu, kterou zahodil. Klíčem k úspěchu bylo, že se nám podařilo do konce prvního poločasu vyrovnat. Do druhého poločasu jsme vstoupili lépe, byli jsme na míči, ale tutovku si dokázal vytvořit soupeř. Neproměnil ji a my jsme hned z následné akce šli do vedení. Soupeř si dokázal vytvořit tlak, posílal dlouhé míče dopředu, což nám vzadu na tvrdém povrchu dělalo problémy. Podařilo se nám přidat další branku a poté jsme si to už pohlídali a přidali další gól. Konečný výsledek tak úplně neodpovídá průběhu zápasu, pro domácí je až moc krutý. Tři body bereme s pokorou, jsme za ně rádi, ale pořád máme na čem pracovat.



Sestavy


FK Hředle B
V. Malinovský [-] - P. Sajner [-] , M. Čuda [-] (46. J. Loder [-] ) , M. Vodrážka [-] , O. Sedláček [-] (63. Z. Rosa [-] ) , T. Čuda [-] , P. Houdek [-] (74. L. Andrle [-] ) , V. Hladký [-] (78. D. Brož [-] ) , M. Somol [-] (63. D. Minařík [-] ) , D. Kroupa [-] , D. Čapek [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Hadrava [-] (67. J. Ryba [-] ) , J. Kučera [-] , V. Hlavatý [-] , V. Prokop [-] , V. Zelenka [-] , Z. Bok [-] , Z. Kandler [-] (88. J. Vician [-] ) , M. Čermák [-] , J. Urban [-] , T. Heger [-]

ŽK: 55. J. Hadrava .
Hráči zápasu: D. Čapek , O. Sedláček - M. Čermák , J. Abrahám .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - MINAŘÍK Hanuš (N), GEBHART Aleš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

V neprospěch Městečka hraje oproti domácímu hřišti velká plocha a bude to jednička.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů