L. Fidler 68.
D. Dolák 73. (p.)
2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.08.2023 18:00

3.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Čtyřgólový Bradáč řádil na Šamotce


Branky


68. L. Fidler , 73. D. Dolák (p.) - 11. M. Bradáč , 27. M. Bradáč , 47. M. Bradáč , 60. L. Roubík (p.) , 69. M. Bradáč
13

Ještě než začal tropický víkend, tak měl za sebou okresní přebor první zápas. Netradičně páteční výkop se konal na Šamotce, kde přivítal Tatran soupeře z Janova. Domácí celek nevstoupil do soutěže vůbec dobře a nechal hrát soupeře, který se odvděčil pěti góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup Tatranu

Nechybělo moc a zkušený celek Tatranu se mohl rychle radovat. Amler se nedohodl s Melčem a málem z toho byl vlastní gól. Na druhé straně měl příležitost Alijevič, ale branka mu byla malá. Uběhla úvodní desetiminutovka a poprvé se měnilo skóre. Roubík vysunul ze středu hřiště Bradáče a ten byl v zakončení ve svém nájezdu suverénní - 0:1. Tatran neměl dobrý vstup do utkání, přesto měl ale dvě velké příležitosti na vyrovnání. Hosty ale podržel brankář Melč, který předvedl dva skvělé zákroky!

 

Krátce před půl hodinou hry udeřil znovu Bradáč, tentokrát po nahrávce od Kaila přesprintoval obránce a přesnou trefou nedal A. Benešovi šanci - 0:2. V domácím dresu byl aktivní především Dolák, ale domácímu celku se nedařilo vsítit kontaktní gól. První poločas tak ovládli hosté, kteří díky rychlosti a pohybu svého soupeře přehrávali a zaslouženě si donesli do kabiny dvougólový náskok.

 

Hráč uplynulé sezony řádil

Oba celky šly do druhé půle s jasným cílem. Domácí potřebovali snížit a vrátit se do zápasu, naopak hosté soupeři odskočit další brankou. Svůj úkol zvládli daleko lépe janovští hráči. Pouhé dvě minuty stačily Bradáčovi, aby přesným zásahem po dalším úniku zkompletoval hattrick a přiblížil svůj celek ke třem bodům - 0:3. Ještě veseleji bylo pro hosty po hodině hry, když pokutový kop proměnil zkušený Roubík a zdálo se, že je hotovo - 0:4.

 

Malou naději vykřesal Tatranu střídající Fidler. Svátečnímu střelci stačilo na gól pouze osm minut na hřišti. Jan Husák načechral krásný centr na zadní tyč, kde si Fidler věděl rady - 1:4. To byl ale nesměl být na hřišti Bradáč, který si hrál svůj zápas a svým čtvrtým gólem vzal domácímu celku definitivně naději - 1:5. Proměněná penalta Dolákem v 73. miniutě už pak byla pouhou kosmetickou úpravou skóre - 2:5. Tatran neodehrál vůbec dobrý zápas, naopak Janovu vyšlo vše a byl po zásluze za svůj dobrý výkon odměněn.

 

Část galerie od Lukáše Ilberga. Foto nám poskytl také Jakub Fejfar, jehož uměleckou dílnu si můžete prohlédnout ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník
Martin Havel, obránce: Před zápasem jsme měli problémy se sestavou, chybělo nám pět hráčů ze základu. Utkání s Janovem jsme totálně nezvládli. Hráli jsme bez útoku, vzadu jsme dělali velké chyby. Věděli jsme o útoku soupeře, jak je nebezpečný, ale nedokázali jsme si to pohlídat. Nevěšíme hlavy dolů, musíme potrénovat a chytit se, ideálně hned v dalším zápase se Zavidovem. Janov vyhrál zcela zaslouženě.

Sokol Janov
Jakub Kail, záložník: Na Tatran jsme jeli s tím, že chceme ukázat, že v téhle soutěži může hrát každý s každým. Dařilo se nám celý zápas úplně všechno a doufám, že to takhle půjde dále.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník
A. Beneš [-] - J. Husák [-] , D. Dolák [-] , A. Zaspal [-] , M. Havel [-] (82. S. Rous [-] ) , J. Husák [-] , T. Nguyen [-] , D. Šíma [-] (66. J. Monhart [-] ) , M. Kučera [-] , O. Jelínek [-] , J. Kučera [-] (60. L. Fidler [-] )

Sokol Janov
J. Melč [-] - V. Zuska [-] , R. Konvalinka [-] (85. J. Koukal [-] ) , M. Bradáč [-] , J. Kail [-] , F. Houda [-] , L. Roubík [-] , T. Kačírek [-] , M. Amler [-] , J. Koukal [-] (70. J. Kloub [-] ) , A. Alijevič [-]

ŽK: 53. D. Šíma , 57. J. Kučera , 75. M. Havel - 65. A. Alijevič , 90. J. Kail .
Hráči zápasu: V. Zuska , J. Melč .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Vyhnanovský Milan - VÁŇA Josef, VÁŇA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Petr Huttr
Tip experta: výhra domácích

Janov má za sebou velmi povedený uplynulý ročník, ale v prvním kole věřím více domácím, kteří naopak spadli o soutěž níže.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů