Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kouřimský Navrátil hattrickem setnul Novou Ves!


12

Utkání bohaté na šance nám přineslo klání Kouřimi s hostující Novou Vsí. Zaujal především hattrick Navrátila, ale kaňkou na utkání je vážné zranění domácího střelce Dufka. Jak se zápas vyvíjel?

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny domácího středopolaře a předsedy klubu Martina Snížka.

 

 

 

Další záchranářský duel jsme zvládli a po zásluze Novou Ves na těžkém terénu porazili. Utkání pro nás ale nezačalo šťastně, už v páté minutě hostující hráč likvidačním zákrokem zpřetrhal Dufkovi vazy v kotníku a vyřadil ho na několik měsíců ze hry. Do vedení nás poslal Navrátil, který prostřelil z malého vápna hostujícího brankáře. Jirků vyslal Světničku do strany a jeho centr propálil právě Navrátil za gólmanova záda.

 

 

 

Další šance jsme v prvním poločase nevyužili, hosté svou jedinou střelou na branku trefili naštěstí jen břevno. 

 

Hattrick

Vstup do druhého poločasu nám vyšel, po pár vteřinách nás uklidnil po dalším Světničkově centru Keltner, který výborně zavřel zadní tyč. Valenta předal Světničkovi a jeho centr ze strany propadl až na zadní tyč, kde ho právě Keltner hlavou uklidil do brány.

 

 

 

Kontrolovali jsme s přehledem hru, ale hosté bohužel po dvaceti minutách, kdy se poprvé dostali na naší půlku, snížili, kdy se jim podařilo využít rohový kop, ze kterého a po sérii odrazů dokázali prostřelit Havránka.

 

 

 

Od té doby byli hosté výrazně aktivnější než my, ale v bloku se nám dařilo poctivě bránit, aniž by Havránek v bráně musel cokoliv řešit. Naopak se nám podařilo z rychlých brejků navyšovat náskok. Nejprve byl rychlý brejk, při kterém Zahradníček přihrál Světničkovi a ten svůj výkon korunoval trefenou šibenicí.

 

 

 

Další branka přišla záhy. Po odkopu z vápna vybojoval Navrátil na půlce míč, utekl hostujícímu stoperovi a prostřelil hostujícího brankáře. 

 

 

 

O poslední branku zápasu se postaral Jirků. Tománek z trestňáku našel na zadní tyči Snížka, který ještě vrátil míč před prázdnou bránu a právě Jirků doklepl na 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Středopolař Martin Snížek: Další záchranářský duel jsme zvládli a po zásluze Novou Ves na těžkém terénu porazili. Utkání pro nás ale nezačalo šťastně, už v páté minutě hostující hráč likvidačním zákrokem zpřetrhal Dufkovi vazy v kotníku a vyřadil ho na několik měsíců ze hry. Do vedení nás poslal Navrátil, který prostřelil z malého vápna hostujícího brankáře po centru Světničky. Další šance jsme v prvním poločase nevyužili, hosté svou jedinou střelou na branku trefili naštěstí jen břevno. Vstup do druhého poločasu nám vyšel, po pár vteřinách nás uklidnil po dalším Světničkově centru Keltner, který výborně zavřel zadní tyč. Kontrolovali jsme s přehledem hru, ale hosté bohužel po dvaceti minutách, kdy se poprvé dostali na naší půlku, snížili, kdy se jim podařilo využít rohový kop. Od té doby byli hosté výrazně aktivnější než my, ale v bloku se nám dařilo poctivě bránit, aniž by Havránek v bráně musel cokoliv řešit. Naopak se nám podařilo z rychlých brejků navyšovat náskok, Světnička, Navrátil a Jirků dali výsledku konečnou podobu. Velká pochvala pro celý za tým za přístup k zápasu.




Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] (6. D. Zahradníček [-] ) , M. Navrátil [-] , J. Keltner [-] , R. Světnička [-] (83. P. Farkaš [-] ) , P. Jirků [-] , M. Snížek [-] , T. Novák [-] , T. Pop [-] , M. Tománek [-] , T. Valenta [-]

TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - D. Kopecký [-] , K. Šmejkal [-] , L. Vokřál [-] , J. Vokřál [-] - P. Urbánek [-] , T. Cupák [-] , P. Linart [-] (46. D. Starý [-] ) , A. Pena [-] , J. Březina [-] - J. Fiala [-]

ŽK: 75. J. Keltner , 82. P. Jirků - 45. P. Urbánek , 67. A. Pena , 70. J. Vokřál .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šafránek Jan - KOSMATA Daniel (N), LINHART Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:28
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:10

Tip: výhra hostů