2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítarští mladíci obrali favorita o body! Rozjetá Tuchoraz padla ve Štítarech


Branky


12

Bojovný zápas na podmáčeném terénu nabídlo střetnutí domácích Štítar s hostující Tuchorazí. Na trefu Jonáše, dokázal krátce po startu druhého poločasu zareagovat gólem Borovička, ale domácí střelec Samuel Uman 15 minut před koncem vystřelil Štítarům cennou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jonáš střelcem

Úvod utkání patřil domácím. Ačkoliv musel trenér Stach pozměnit herní styl, jelikož kombinačnímu fotbalu nepřál těžký terén. Zjednodušená hra Štítar přinesla ovoce hned v 11. minutě. Zkušený Filip Jonáš, posila ze Zásmuk, otevřel skóre zápasu.

 

 

 

Gól hbitého záložníka byl však posledním gólovým zápisem do statistik první půle. K vidění byly ještě dvě žluté karty, po jedné na obou stranách. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Uman hrdinou

Druhý poločas odstartoval zostra. Hned ve 49. minutě srovnal skóre hostující Borovička a vrátil radost na hostující tváře.

 

 

 

Dlouho to vypadalo, že se půjde do penalt. Ale jakási větší touha po vítězství byla vidět na tvářích domácích hráčů, což se také v závěru potvrdilo.

 

 

 

V 75. minutě totiž vrátil domácím vedení Samuel Uman. Zbytek zápasu již domácí Štítary tak říkajíc urvaly silou vůle a favorita tak připravily o všechny tři body za výhru 2:1.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Odhadovat naše výsledky je jak věštit z křišťálové koule. Tentokrát ale musím kluky za předvedený výkon pochválit. Jsem rád,že si vzali moji kritiku z minulého zápasu k srdci a podali velmi bojovný a zodpovědný výkon, za který byli také odměněni. Našemu kombinačnímu fotbalu dnes nenahrával velmi těžký a bahnitý terén, ale hru jsme správně zjednodušili a zápas jsme prostě urvali silou vůle. Naše výkony jsou v průběhu podzimu jako den a noc a já si v duchu pokládám otázku,proč to takhle nejde pořád?To že fotbal hrát umíme, už snad nemusíme nikomu dokazovat, ale musíme zapracovat na mentálním nastavení a chuti porvat se i s nepříznivým průběhem. Až se nám podaří tyhle věci zlepšit, budeme nepříjemní pro každého soupeře.

FC Tuchoraz
Trenér Tomáš Liga: Absolutně odevzdaný zápas, bez kapky chuti po výhře. Bohužel i takové zápasy přijdou.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (93. K. Šín [-] ) , L. Jedlička [-] , T. Opolzer [-] , J. Vlášek [-] (46. F. Hoření [-] ) , S. Uman [-] , B. Uman [-] , F. Jonáš [-] (62. A. Machurka [-] ) , Š. Růžička [-] , K. Machurka [-]

FC Tuchoraz
J. Matoušek [-] - V. Vopařil [-] (49. T. Marc [-] ) , P. Šafář [-] (46. J. Šedina [-] ) , A. Vosecký [-] , D. Borovička [-] , A. Jochlík [-] , M. Vostrovský [-] , M. Hozman [-] , A. Kliment [-] , J. Flieger [-] (77. D. Sodoma [-] ) , J. Pokorný [-]

ŽK: 27. F. Jonáš , 40. B. Uman , 51. F. Hoření , 84. A. Machurka , 86. S. Uman - 16. V. Vopařil , 51. A. Jochlík , 52. M. Hozman , 80. D. Sodoma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: LÖWE Miloš - KOZDERA Karel (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:28
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:05

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:10

Tip: výhra domácích