0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý Douděra vychytal Krakovanům výhru v Červených Pečkách!


Branky


12

Zápas plný emocí a šancí nabídlo klání mezi domácími Červenými Pečkami a hostujícími Krakovany. Hosty podržel zejména skvěle chytající Douděra, či výborně hrající Beneš. I domácí však měli své šance. Jak se zápas odehrál?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly

Vhled do utkání nám nabídne povedený report z dílny beka Ondry Černého z Krakovan.

 

K předposlednímu zápasu jsme zavítali na půdu Červených Peček, kde jsme vzhledem k našemu tabulkovému postavení potřebovali plně bodovat. Do základní sestavy se vrátili někteří marodi a na naší hře to bylo velmi znát. Od začátku zápasu jsme soupeře přehrávali a dostávali se i do dobrých příležitostí. První gól jsme vstřelili ve dvaadvacáté minutě po rohovém kopu, rozehraném na přední tyč, a to, když se nám balón, který poskakoval za brankovou čarou, nakonec prokazatelně podařilo dokopnout do brány. Kolem třicáté minuty přišla série šancí domácích, všechny jejich pokusy však kryl skvěle chytající Douděra. Navýšení našeho vedení přišlo ve čtyřiačtyřicáté minutě, a to z kopačky D. Chvojky, který z trestňáku poslal na domácí bránu nepříjemný projektil, se kterým si domácí brankář nedokázal poradit. Ještě před odchodem do kabin si domácí hráč stihl vybít svou frustraci na L. Chvojku, a to, když mu bez zájmu hrát balón uštědřil tvrdou ránu loktem do hlavy. Rozhodčí však v úderu úmysl neviděl, a tak se do kabin šlo v plném počtu se spoustou emocí.

Čisté konto

Ve druhém poločase jsme chtěli pokračovat v naší hře a nepouštět domácí do žádných šancí. Jelikož domácí potřebovali útočit, tak oproti prvnímu poločasu byli více na balónu, do šancí se však nedostávali a pokud ano tak zakročil bezchybný Douděra. Na druhé straně jsme se pokoušeli využít otevřené obrany, bohužel jsme neřešili dobře finální fázi, a tak se nám nedařilo vedení navýšit. Do konce zápasu se tak ani jeden z týmů už neprosadil a tím pádem si do tabulky připisujeme body my po výhře dva nula.



Ohlasy k zápasu


FK Červené Pečky
Hráč Lukáš Křelina: Další důležité nezvládnuté domácí utkání. Tentokrát jsme jasně prohráli. Soupeř byl ve všem lepší. Přehrál nás ve středu pole. Za celý zápas jsme si nedokázali vypracoval pořádnou šanci. Každý zápas hrajeme do 60. minuty, pak nám dojdou síly a zápas jen dohráváme. Máme před sebou poslední zápas, který věřím, že zvládneme. Potřebujeme body jako sůl.

TJ SK Krakovany
Bek Ondřej Černý: Maximální spokojenost máme tři body, fotbal jsme si užili, hráli jsme dobře a nikdo se nezranil, co víc si přát. Příští týden nás čeká Nová Ves věřím, že náš výkon bude ještě lepší a že získáme další veledůležité body.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - K. Suchý [-] , J. Přiklopil [-] , L. Chábera [-] , M. Král [-] (70. M. Zuza [-] ) , J. Kulhánek [-] , J. Maršík [-] , L. Zientek [-] , M. Rauch [-] , L. Křelina [-] , M. Hejduk [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - J. Špinka [-] (83. P. Myška [-] ) , M. Věříš [-] , V. Novotný [-] (62. R. Mochari [-] ) - O. Beneš [-] , L. Chvojka [-] , T. Sixta [-] (88. T. Hurt [-] ) , P. Kozel [-] , D. Chvojka [-] - L. Neruda [-] , O. Černý [-] (58. P. Strejcius [-] )

ŽK: 46. J. Kulhánek , 47. M. Hejduk , 75. L. Křelina - 46. L. Neruda .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: VESELÝ Zdeněk - ZUZA Miloš (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:28
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:05

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 07:10

Tip: výhra hostů