4:1
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fiala vystřelil Nové Vsi tři body! Štítary z venku opět bez bodu


Branky


9

Vy máte míč, my máme body — tak by se dal shrnout zápas mezi domácí Novou Vsí a hostujícími Štítary. Ačkoliv drželi hosté více míč na kopačkách a měli i více střel, domácí zcela zaslouženě vyhráli. Jak se klání vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Produktivita

Od prvních vteřin byla zřetelná obětavost a touha vyhrát v podání domácího týmu. Hostujícímu týmu trenéra Stacha jako by chyběla ona touha udělat ten kýžený krok navíc, nevypustit souboj, či běžet za zdánlivě ztraceným balónem.

 

Poctivý přístup domácích poprvé přinesl ovoce ve 20., respektive 24. minutě, ve kterých se trefili Vokřál s Fialou a na domácí lavičce bylo rázem veselo. Hostující výběr trenéra Stacha sice nadále držel míč a dostával se do střel, avšak na domácí obranu se dlouho vyzrát nedařilo. Naopak se zjevil další gól domácích. Ve 38. minutě se podruhé v zápase trefil domácí střelec Jiří Fiala.

 

Hosté se přeci jen dokázali před poločasem zmátořit a snížit. Ve 42. minutě využil Miškovského nahrávky do vápna Opolzer a přesnou střelou překonal, jinak skvělého, Hrabáka v domácí bráně. Gól rychlonohého střelce Štítar byl i tím posledním zajímavým, co se v první poločase událo. Do kabin se tak šlo za stavu 3:1 pro domácí Novou Ves.

Vítězné typy

Druhé dějství nabídlo podobný fotbal jako to první. Štítary držely balón, ale góly stříleli domácí. Krátce po začátku poločasu se navýšil vedení domácích Březina. 

 

Trenér Stach si v pozápasovém hodnocení stěžoval na špatně složený tým, ve kterém chybí vítězné typy. Kdo viděl druhé dějství, musí se zkušeným trenérem souhlasit. Štítarům zkrátka ve druhém poločase chyběl hráč, který by strhl zápas i když se nedaří, také to štěstíčko chybělo, nutno dodat. Domácím naopak vyšlo v podstatě vše a jejich účelná hra skvěle platila na hru mladého týmu Štítar. Zápas tak skončil výhrou 4:1 pro domácí.



Ohlasy k zápasu



Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Držení míče 75-25 % pro nás, rohy 30-1 pro nás, střely 25-4 pro nás. Přesto zcela zasloužené vítězství Nové Vsi. Domácí si úžasnou obětavostí a bojovnosti šli od začátku pro tři body, kdežto my jsme si přišli pouze zahrát fotbálek a když se zápas výsledkově nevyvíjí podle našich představ, tak to prostě zabalit. Chybí nám hráči s vítěznou mentalitou a bohužel tým je povahově špatně složený. Když se nedaří, většině hráčů je to úplně jedno a je to již několikátý nepochopitelný kolaps týmu. Tak snad se nám bude chtít příští zápas zase bojovat a náš výkon bude vypadat úplně jinak.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - L. Sklenařík [-] , M. Navara [-] , K. Šmejkal [-] , D. Kopecký [-] - J. Březina [-] (63. P. Urbánek [-] ) , T. Cupák [-] (84. M. Babický [-] ) , J. Čech [-] , J. Vokřál [-] (88. M. Molnár [-] ) , D. Starý [-] - J. Fiala [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (67. M. Jandák [-] ) , L. Jedlička [-] , T. Opolzer [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , B. Uman [-] , M. Kršňák [-] (46. A. Machurka [-] ) , Š. Růžička [-] , K. Machurka [-] (46. K. Šín [-] )

Počet diváků: 40. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - LINHART Tomáš (N), KUNÁŠEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 19:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:47
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:58

Tip: výhra hostů