Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kanonáda v Libodřicích! Domácí uštědřili Oseku devět gólů


9

Utkání plné šancí a pěkných gólů nabídl souboj Libodřic s Velkým Osekem. Zářili především domácí. Dittrich se blýskl hattrickem, střídající Matějka skóroval dvakrát, zmínku si zaslouží i výborný výkon záložníka Pohanky. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důraz

Úvod utkání nabídl vyrovnaný fotbal ve vysokém tempu. Hosté byli vyrovnaným soupeřem. Byli to však domácí, kdo se ujal vedení. V 8. minutě se trefil obránce Dittrich, aby o se čtyři minuty později trefil i jeho spoluhráč Škopek. Dvoubrankové vedení však vydrželo pouhých pár vteřin. Ve 13. minutě totiž snížil hostující Karban a Oseku se hned lépe dýchalo. 

 

 

 

Bohužel pro hosty, byl to jediný zásah v tomto zápase z jejich strany. Po tomto gólů totiž plně převzal iniciativu domácí tým.

 

 

 

Ve 22. minutě se trefil obránce Šafránek, na kterého ve 36. minutě navázal Kovařík a uzavřel poločasové skóre na hodnotě 4:1 ve prospěch domácího mužstva.

Hattrick

Do druhého poločasu vlétl domácí výběr trenéra Baška ve velkém stylu. Ofenzivní smršť odstartoval brankou kanonýr Pánek. Následujících deset minut patřilo střídajícímu Matějkovi. Podsaditý mladík se trefil dvakrát a rozradostnil již tak spokojené domácí fanoušky. Krátce po něm se podruhé v zápase trefil Dittrich a zdálo se být na chvíli s góly klid.

 

 

 

Posledním zápisem do statistik byl třetí gól Dittricha v samém závěru zápasu. Libodřice si tak připsaly další důležitou domácí výhru.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Dneska se mi to hodnotí dobře. Osek držel krok prvních pár minut a hrál sympatický fotbal. Postupem času se ale začala projevovat naše zkušenost a klid v zakončení. Byli jsme důraznější a dali jsme do poločasu 4 branky. Druhý poločas byl čistě v naší roly a bylo jen otázkou, kolik vstřelíme branek. Osek měl taky šance po našem nedůrazu a lajdáctví, ale naštěstí jsme další branku nedostali. Myslím, že mladý tým Oseka má před sebou budoucnost a za rok či dva bude patřit k lídrům soutěže. Klukům musím za dnešní výkon poděkovat, takhle se má hrát doma.




Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - P. Škopek [-] (58. F. Krejčí [-] ) , M. Pánek [-] , L. Pohanka [-] , J. Košík [-] (66. P. Pěkný [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Kovařík [-] , V. Patočka [-] , P. Batelka [-] , V. Dittrich [-] , F. Šafránek [-] (58. M. Matějka [-] )

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - V. Meloun [-] , A. Šátek [-] (61. F. Řehák [-] ) , M. Svoboda [-] , J. Karban [-] - M. Koška [-] (46. J. Koška [-] ) , A. Novák [-] , J. Žilka [-] , A. Hushcha [-] (44. L. Lylo [-] ) - S. Karban [-] , Z. Novák [-] (73. M. Černý [-] ) -

ŽK: 44. L. Pohanka , 59. M. Hovorka - 18. A. Hushcha , 23. J. Žilka , 79. J. Koška .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: LÖWE Miloš - MLÁZOVSKÝ David (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 22:04

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 19:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 08:47
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 07:58

Tip: výhra domácích