6:1
(2:0)
82. T. Svoboda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm branek! Štítary doma sestřelily Kouřim


Branky


28. S. Uman , 45. L. Jedlička (p.) , 51. B. Uman , 61. S. Uman , 66. S. Uman , 78. J. Miškovský - 82. T. Svoboda (p.)
12

Gólové i důrazné utkání přinesl souboj domácích Štítar s hostující Kouřímí. Zaujalo především další povedené představení Mr. Hattricka Samuela Umana, který si tak upevnil pozici nejlepšího střelce soutěže. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První gól

Zhruba půl hodinky se hrál vyrovnaný zápas. Nikdo neměl více ze hry. Tento stav utnul gólem až Samuel Uman, který s připsěním teče obstřelil brankáře přesně do šibenice. 

 

Gól rychlého útočníka odstartoval divokou pasáž, ve které se šance přelévaly ze strany na stranu a divák se musel bavit. Zahrozili i hosté, ale povedený centr hostů našel jen břevno Lepšího brány. 

 

Když už to vypadalo, že do kabin se půjde za stavu 1:0 pro domácí, vystřelil po povedené narážečce domácí Miškovský, který byl penaltově faulován hostujícím hráčem. S nařízenou penaltou si bez problémů poradil Jedlička a typickým šatňákem navýšil vedení Štítar.

 

 

Mr. Hattrick

Druhé dějství začalo převahou na míči domácího mužstva, která brzy vyústila v další branku. V 51. minutě si narazil mladší z bratrů Umanů Benjamin s Miškovským a z úhlu prostřelil Havránka v hostující bráně. Třetí branka definitivně zlomila snahy Kouřimi na bodový zisk. O chvíli později mohl znovu skórovat Samuel Uman, když střílel po chybě brankáře Havránka na poloodkrytou bránu, ale trefil jen tyč. 

 

V 61. minutě se již skóre měnilo. Samuel Uman využil nepovedené rozehrávky Havránka a zhruba z pětadvaceti metrů vrátil míč do odkryté brány. Hattrick zkompletoval mladý střelec o 5 minut později, když byl na konci povedené kombinační akce a doklepl míč za bezmocného Havránka.

 

Poslední domácí gól vstřelil středopolař Miškovský, kterýžto v 78. minutě špičkou usměrnil roh Benjaminu Umana do brány. Krásný fotbalový moment.

 

Hosté z Kouřimi se však přeci jen dočkali alespoň čestného gólu. V 81. minutě se hosté hnali do brejku, který sprintoval hasit rychlík Opolzer, ale naneštěstí pro něj, podklouzl a zahrál rukou ve vápně. Nařízenou penaltu se špetkou štěstí proměnil Svoboda a upravil skóre na konečných 1:6 z pohledu Kouřimi.

 

 

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Podali jsme výborný kolektivní výkon a od první minuty jsme si šli pro důležité vítězství. Pochvala patří každému hráči na hřišti a dneska musím vyzvednout ne jednotlivce ale jednoznačně celý tým. Vytknout snahu mohu pouze neproměňování obrovských brankových příležitostí, kterých jsme měli opravdu hodně. Mám radost z našeho fotbalového projevu a věřím, že už si naše hra začíná sedat a budeme pokračovat nadále v takových výkonech i v dalších zápasech. Samozřejmě, že kvalitní a nátlaková hra musí být podložena dobrou tréninkovou docházkou a touhou po vítězství, jakou jsem u kluků viděl dnes.




Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - Š. Růžička [-] , J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] (71. K. Šín [-] ) , K. Machurka [-] , T. Opolzer [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] (67. A. Machurka [-] ) , F. Jonáš [-] (67. M. Kršňák [-] ) , B. Uman [-] , L. Jedlička [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - T. Dufek [-] (67. P. Farkaš [-] ) , J. Keltner [-] , R. Světnička [-] (78. D. Zahradníček [-] ) , M. Navrátil [-] , P. Jirků [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] , T. Pop [-] , D. Procházka [-] (67. T. Novák [-] ) , T. Valenta [-]

ŽK: 53. D. Procházka , 73. P. Jirků .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Havlas Petr - KOZDERA Karel (N), KOSMATA Daniel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 13:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 20:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 11:17

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 08:46
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 11:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2023 09:01

Tip: výhra domácích