7:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítary doma nastřílely Krakovanům sedm branek!


Branky


14. P. Kozel (vl.) , 18. B. Uman , 54. L. Jedlička (p.) , 71. S. Uman , 73. L. Jedlička , 77. S. Uman , 90. J. Miškovský - 50. D. Chvojka
11

Hezké branky a povedené individuální výkony nabídl duel Štítar s Krakovany. Nutno však zmínit, že sestava Krakovan je extrémně zdecimovaná, jelikož jejich první i rezervní tým postrádá 17 hráčů. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě

Utkání začalo zostra. Kombinační hra domácích Štítar dělala dobře bránícím Krakovanům značné problémy. První branky se divácí dočkali hned ve 14. minutě, kdy si vstřelil vlastní branku nešťastně hostující Petr Kozel. Vlastní branka zkušeného hráče Krakovan jako by uvolnila stres z kopaček domácích mladíků a nedlouho poté se trefil Benjamin Uman. Od 18. minuty tak Štítary vedly o dvě branky.

 

Více branek již v prvním dějství nepadlo a do kabin se tak šlo az stavu 2:0 pro domácí výběr trenéra Stacha.

Csaplárova past?

Druhý poločas pokračoval v zavedených pořádcích, jen se výjimkou, že zahrozit dokázaly i Krakovany. V 50. minutě totiž snížil na rozdíl jediné branky střelec David Chvojka a drama bylo na světě. Klíčovým momentem byla penalta z 54. minuty, kterou zkušeně proměnil domácí stoper Jedlička a poslal Štítary již do tříbrankového vedení, což hosty v podstatě zlomilo.

 

Od té doby se hostujícímu týmu Krakovan už tuplem nedařilo a domácí podnikali jeden útok za druhým. Ve vražedné desetiminutovce se poté trefil dvakrát Uman, podruhé v zápase Jedlička a v 77. minutě tak rázem svítilo na výsledkové tabuli skóre 6:1. 

 

Když už to vypadalo, že zápas skončí 6:1, přišla trubulentní devadesátá minuta, ve které se trefil domácí středopolař Miškovský a zároveň zahodil pokutový kop hostující Špinka, to už bylo to poslední, co diváci viděli.



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Krakovany přijely ve značně oslabené sestavě a na jejich výkonu to bylo znát. Přestože se hosté snažili poctivě bránit a čekat na naše chyby, naše kombinační převaha se postupem času projevila a zcela zaslouženě jsme vyhráli. Na těžkém terénu jsme byli tentokrát v útočné fázi celkem trpěliví a vytvářeli jsme si spoustu brankových příležitostí. Pro nás důležité tři body a povzbuzení do další práce. Chválím náhradníky, kteří byli po svém vstupu na hřiště pozitivně nastavení a přinesli do hry oživení a kvalitu.

TJ SK Krakovany
Útočník Jan Špinka: V Krakovanech teď hraje, kdo má ruce a nohy. Spíše nám teď už stačí, když má jenom nohy. Aktuálně máme z Bečka a áčko mimo 17 hráčů! Takže na našem herním projevu je to znát a na výsledku taky. Do 54. minuty to nebylo špatné, ale po proměněné pentli Jedličky jsme úplně odešli. Štítary si pak dělali co chtěli a ještě, že to neskončilo desítkou. Korunu jsem tomu dal já, když jsem v poslední minutě neproměnil penaltu. Když se daří, tak umí hrát každý. My se teď musíme max. zaměřit na poslední čtyři zápasy. Z nich urvat, co půjde. Nebude to lehké, ale věřím, že morální sílu na to máme. Fotbalovou? To se uvidí!



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , L. Jedlička [-] , T. Opolzer [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , F. Jonáš [-] , B. Uman [-] , F. Hoření [-] , K. Machurka [-]

TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Věříš [-] , L. Jelínek [-] - L. Chvojka [-] , T. Sixta [-] , D. Chvojka [-] , O. Beneš [-] , J. Robovský [-] , R. Mochari [-] , P. Kozel [-] - L. Neruda [-]

ŽK: 85. T. Opolzer - 37. L. Jelínek .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: KAPRÁLEK Jan - KRŠŇÁK Matěj (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 23:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 17:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 21:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:20

Tip: výhra hostů