P. Linart 32. (p.)
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:30

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nučice venku opět vítězně! Tentokráte jejich formu odnesla Nová Ves


Branky


32. P. Linart (p.) - 5. M. Šulc , 36. P. Nevšímal , 50. D. Kočí
11

Nepříliš povedené počasí nabídlo zajímavé klání mezi domácí Novou Vsí a hostujícími Nučicemi. První poločas skončil vedením hostujícího mužstva, kterežto vydrželo, ba i dokonce bylo navýšeno ve druhém dějství. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Není ranky, není branky

Vstup do zápasu vyšel lépe hostujícímu týmu. Hned v 5. minutě se totiž nádherně z dálky trefil Nučický Beckham Šulc a poslal svůj tým do vedení. 

 

 

Nastartovaní hosté se drali do zakončení, ale byli to paradoxně hosté, kdo vstřelil gól. Ve 32. minutě proměnil nařízenou penaltu Linart a rázem svítilo na výsledkové tabuli remízové skóre 1:1.

 

 

Remízový stav však nevydržel dlouho, ve 36. minutě se trefil ze standardky Nevšímal a Nučice znovu vedly. Více branek již nepadlo a do kabin se tak šlo za stavu 2:1 pro hosty.

 

Rozhodující branka

Druhý poločas odstartoval rychlým gólem hostujícího Kočího, kterýžto definitivně pohřbil naděje domácích na bodový zisk. Hosté hráli s klidem a hnali se do dalších šancí. Nučice tak zvítězily 3:1 a udržely si prozatímní čtvrtou příčku v tabulce.

 

Více branek již nepadlo, ale nutno zmínit fakt, že jedinou kaňkou bude pro trenéra vynucené střídání třech klíčových hráčů.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Nučice
Trenér Petr Samek: Série pokračuje — čtvrtý zápas venku = 12 bodů. Do zápasu jsme vstoupili dobře a ujali se vedení krásnou střelou z velké dálky od M.Šulce. Ve hře jsme byli velmi dominantní. Bohužel jsme nedokázali vedení navýšit a z ojedinělé návštěvy na naší polovině byla penalta. Trochu nás to rozhodilo, ale ze standardní situace nás dostal do vedení Nevšímal. Ve druhém poločase navýšil skóre Kočí a bylo rozhodnuto. Měli jsme mnoho dalších šancí na gól, ale stejně jako domácí jsme už nepřidali žádný. Děkuji všem za přesvědčený výkon a zasloužené 3 body. Bohužel jsme museli třikrát nuceně střídat a uvidíme, kdo bude zdravý na příští zápas.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - K. Šmejkal [-] , J. Vokřál [-] , M. Adámek [-] (46. A. Pena [-] ) , D. Kopecký [-] (77. M. Navara [-] ) , L. Vokřál [-] - P. Linart [-] , T. Cupák [-] , D. Starý [-] , P. Urbánek [-] (66. L. Sklenařík [-] ) - J. Fiala [-]

TJ Nučice
M. Svoboda [-] - F. Tyšer [-] (77. M. Zápotocký [-] ) , D. Kočí [-] (68. P. Bradáč [-] ) , L. Kulhavý [-] (46. F. Kubalík [-] ) , P. Zápotocký [-] , M. Chromý [-] , J. Jelínek [-] , T. Vlasák [-] , P. Nevšímal [-] , M. Šulc [-] , K. Hurtík [-]

ŽK: 34. T. Cupák , 35. L. Vokřál , 45. P. Urbánek , 55. J. Vokřál - 31. T. Vlasák , 48. J. Jelínek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - LINHART Tomáš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 23:19

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 21:52

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 10:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 21:14

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:42
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 08:20

Tip: výhra hostů