3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 16:00

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Českého Brodu i nadále první! Štítary vzdorovaly, ale na domácí nestačily


Branky


45. F. Blecha , 75. M. Částka (p.) , 90. J. Černý - 8. L. Jedlička
11
Souboj dravého mladí na obou stranách — tak by se dal nazvat zápas mezi domácí rezervou Českého Brodu a Štítary. Zpočátku vyrovnané utkání nakonec rozhodli drobné chyby v hostující obraně, které kvalitní soupeř, posílen o hráče z divizního áčka, chladnokrevně potrestal. Jaký to byl zápas?  
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šatňák

Od prvních minut bylo k vidění vyrovnané utkání, které se hrálo ve vysokém tempu. Dynamičtí hráči na obou stranách a dobře takticky připravená mužstva sváděla boj o každý metr hřiště. Hned v 8. minutě rozjásal hostující lavičku stoper Jedlička, který svůj tým poslal brzy do vedení. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za stavu 0:1 z pohledu domácích, přišel vyrovnávací gól. 

 

Domácí střelec Blecha využil nedorazu v hostující obraně a srovnal skóre. Do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Výpadek

Úvod do druhého poločasu byl podobný jako v ten v prvním dějství. Dlouho bylo dění na hřišti vyrovnané, ale poté přišla slabší pasáž Štítar, ve které museli hostující hráči čelit dvěma panaltám, jednu z nich proměnil mladík Částka a od 75. minuty vedl poprvé v zápase domácí tým. 

 

Nebyl to však poslední zápis do střeleckých statistik. V polsední minutě se po brejku do otevřené obrany trefil Černý a stanovil konečné skóre zápasu na 3:1 pro domácí. Rezerva Českého Brodu tak zůstává na prvním místě tabulky. 



Ohlasy k zápasu


SK Český Brod B
Trenér Miroslav Šmejkal ml.: Štítary byly zatím jeden z nejtěžších soupeřů. Sice jsme měli po většinu času balon na svých kopačkách, ale soupeř byl nepříjemný, houževnatý a běhavý, a to našim technickým hráčům dělalo problémy. Hosté se dostali do vedení, nám se podařilo vyrovnat těsně před odchodem do kabin. O přestávce jsme si důrazně řekli, co budeme hrát. Druhý poločas už přicházely šance, neproměnili jsme penaltu a další jiné šance nedali. Pak jsme měli příležitost zahrávat druhý pokutový kop za ruku hostujícího obránce ve vlastním vápně, a tentokrát jsme se nemýlili. V závěru jsme přidali třetí branku, čímž jsme dali zápasu konečnou podobu. Díky tomu si držíme stále neporazitelnost.

Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Ve velmi kvalitním zápase u lídra soutěže jsme po dobrém kolektivním výkonu dlouho sahali po bodech. O naší porážce rozhodl laciný vyrovnávající gól na konci poločasu a desetiminutový výpadek ve druhém poločase, kdy jsme Českému Brodu darovali dvě naprosto zbytečné penalty. Třetí gól v závěru do naší otevřené obrany už nic neřešil. Přesto jsme si dokázali, že můžeme hrát rovnocenné zápasy i s nejlepšími týmy okresního přeboru a je jen na nás, jak k zápasům přistoupíme. Každopádně to byla spása na duši po šílených "jatkách" s Nučicemi ".



Sestavy


SK Český Brod B
J. Hrdinka [-] - T. Miňovský [-] , J. Nekolný [-] , M. Doležal [-] - J. Černý [-] (79. M. Škorpil [-] ) , M. Šermauer [-] - F. Blecha [-] (79. D. Kundrum [-] ) - D. Hokr [-] (46. L. Rypl [-] ) , V. Soukup [-] , M. Částka [-] , M. Kozlíček [-] (64. M. Šimák [-] )

Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , L. Jedlička [-] , T. Opolzer [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , F. Jonáš [-] (64. L. Hetcl [-] ) , B. Uman [-] , F. Hoření [-] , K. Machurka [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích