Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Devítigólový zápas v Cerhenicích ovládly Štítary!


Branky


25. M. Doubek , 73. P. Gacka - 19. J. Miškovský , 26. S. Uman , 37. F. Hoření , 53. M. Kršňák (p.) , 58. T. Opolzer , 61. S. Uman , 88. S. Uman
10

Devět branek a pohledný fotbal do posledních vteřin nabídl duel domácích Cerhenic s hostujícími Štítary. Domácí vzdorovali kombinační hrou, ale štítarští mladíci měli svůj den, ve kterém jim tam tzv. padalo všechno. Jak se zápas odvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Góly jsou "hoření" fotbalu

Prvních dvacet minut bylo oťukávacích, ale poté už patřilo první dějství borcům se štítarským znakem na prsou. Skóre otevřel již v 19. minutě hostující středopolař Miškovský, aby o šest minut později srovnal domácí kanonýr Doubek. Remíza všal nevydržela příliš dlouho. Hned ve 26. minutě vrátil Štítarům vedení Samuel Uman, když z voleje dokázal prostřelit Linka v domácí bráně. 

 

Ve 37. minutě uzavřel skóre prvního dějství krásnou brankou hostující kapitán Hoření. Mladý stoper vyvezl od půlky míč a nakopl kulatý nesmysl tak povedeně, že zaplul přesně k pravé tyči jako štamgasta do oblíbené pivnice. Poločas tak skončil 3:1 z pohledu hostujících Štítar.

 

 

 

Mr. Hattrick Uman

Druhé dějství otevřel chladnokrevně proměněnou penaltou hostující Kršňák a v týmu Štítar bylo rázem ještě veseleji. Domácí se však nevzdávali a i přes nepřříznivý výsledek nepolevovali ze své kombinační hry. Byly to však Štítary, kdo znovu skóroval. V 58. minutě stál na konci povedeného gólového tarifu hostující rychlík Opolzer, kterýžto zaokrouhlil skóre na 5:1 z pohledu Štítar. Avšak ne na dlouho. Hned o 3 minuty později se podruhé trefil Uman a, možná až krutý, debakl pro Cerhenice byl na světě.

 

V 72. minutě byli domácí odměněni za snahu gólem Gacky, kterýžto korigoval na 2:6. O 3 minuty později mohlo vidět zhruba čtyřicet diváků v Cerhenicích kandidáta na gól podzimu. Hostující obránce Kamil Machurka, mj. borec s divizními zkušenostmi, střihl nůžkami a, naneštěstí pro něj, se jeho střele, jenž by zaručovala nesmrtelnou slávu a propůjčení jména bodoucí západní tribuně ve Štítarském údolí, postavilo břevno domácí brány. 

 

Když už se schylovalo ke konci, zkompletoval ještě hattrick hostující střelec Uman a s deseti góly se tak osamostatnil na čele tabulky střelců. Štítary si tak odvezly z Cerhenic všechny tři body za výhru 7:2.



Ohlasy k zápasu



Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Z naší strany zatím nejpovedenější utkání sezóny. Hráli jsme organizovaně, ve velké intenzitě a konečně bez výkyvů. Kromě prvních deseti minut, kdy nás domácí překvapili svojí aktivitou, jsme měli zápas pod kontrolou a sedm vstřelených branek je toho důkazem. Cerhenice ale předvedly sympatický výkon, snažily se hrát kombinační fotbal a oproti jarní části se zlepšily i kondičně. Doufám, že ve zlepšených výkonech budeme pokračovat i v dalších zápasech a naše hra bude mít stoupající úroveň hlavně v organizaci hry



Sestavy


Olympia Cerhenice
A. Link [-] - D. Nykodym [-] (81. J. Novotný [-] ) , K. Charouzek [-] , P. Gacka [-] , L. Hart [-] (68. J. Čerych [-] ) , P. Charouzek [-] (68. O. Vajda [-] ) , P. Klucska [-] , J. Puk [-] , M. Doubek [-] (41. T. Koníček [-] ) , T. Basarab [-] , T. Mojko [-]

Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , M. Kršňák [-] (63. A. Machurka [-] ) , T. Opolzer [-] , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , B. Uman [-] , Š. Růžička [-] (73. O. Nejman [-] ) , F. Hoření [-] (60. K. Šín [-] ) , K. Machurka [-]

ŽK: 5. M. Doubek , 45. T. Mojko , 78. D. Nykodym .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: VLK Karel - KURIC Dominik (N), JANDÁK Michael (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů