1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červené Pečky si odváží z Kouřimi výhru na penalty!


Branky


9

Bojovné utkání přinesl duel mezi domácí Kouřimí a hostujícími Červenými Pečkami. Stovka diváků byla svědkem poločasového skóre 1:1, které vydrželo i po devadesáti minutách. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna k jedné

Vstup do zápasu vyšel lépe domácím. Hned ve 3. minutě se trefil Navrátil a rozjásal domácí fanoušky. V první půli trefil tým Kouřimi ještě břevno, ale to bylo od domácích vše. Více hrozili hosté, kteří také ve 35. minutě srovnali skóre zásluhou Hradílka. Další čtyři velké šance však zlikvidoval domácí brankář Havránek a do kabin se tak šlo za stavu 1:1

Deset na deset

Ve druhém poločase se hrál spíše bojovný než pohledný fotbal. V určité pasáži měli více ze hry domácí, ale skvělá defenziva hostujícího týmu žádné ohoržení branky nedopustila. Utkání výrazně poznamenaly dvě vyloučení. Nejprve byl za řeči po druhé žluté kartě vyloučen domácí stoper Procházka, aby o zhruba 20 minut později viděl taktéž za druhou žlutou kartu kartu červenou hostující kapitán Hejduk. Při hře deset na deset však žádný gól nepadl a utkání tak dospělo do penalt.

Penaltová loterie

 V penaltách byl lepší hostující tým Červených Peček, kterýžto si odváží z Kouřimi o bod více než soupeř.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Kapitán Martin Snížek: Zápas moc krásy nepobral. My jsme šli do vedení hned z první akce, ale v první půli dokázali hosté srovnat. My trefili navíc břevno, ale soupeř si vytvořil asi čtyři další vyložené šance, při kterých nás podržel Havránek. Druhou půli hosté proleželi, házelo se snad deset míčů rozhodčího a hra byla rozkouskovaná. Měli jsme tlak, ale bez nějakého výrazného přehrávání hostů, takže jsme ve finále ze všech standardek akci pomalu nedokázali trefit ani bránu.

FK Červené Pečky
Trenér Lukáš Křelina: Vezeme z Kouřimi dva zlaté body, ale také červenou kartu a spousty šrámů. Jsem moc rád, že jsme domácím oplatili podzimní porážku, kde jsme byli jasně lepší. Tentokrát byli jasně lepší domácí, ale tomu jsme přizpůsobili taktiku. Zavřeli jsme to vzadu a soupeř měl pouze šance z rohových kopů nebo standardních situací. Docela v klidu jsme to vzadu odbránili. Nám zase jasné tři góly chytil domácí brankář a podle mě jsme měli kopat i penaltu. V penaltovém rozstřelu jsme byli konečně úspěšnější. Ve čtvrtek před zápasem jsme je trénovali. Věřil jsem, že si minimálně bod odvezeme. Ještě mě zajímá, jaký flastr dostane hráč domácích, který nesmyslně inzultoval našeho pomezního. V úterý nás čeká dohrávka v Českém Brodě. Bude to nesmírně těžké, je nás málo a jsme polozranění.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - P. Jirků [-] , P. Královský [-] , J. Keltner [-] , M. Navrátil [-] , D. Zahradníček [-] , R. Světnička [-] (70. P. Farkaš [-] ) , T. Valenta [-] , M. Tománek [-] , D. Procházka [-] , T. Svoboda [-] (39. T. Novák [-] )

FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - J. Maršík [-] , Z. Bulíř [-] , J. Přiklopil [-] - J. Hradílek [-] , J. Kulhánek [-] , L. Křelina [-] , M. Hejduk [-] , M. Zuza [-] (90. B. Nurmatov [-] ) , M. Rauch [-] - K. Suchý [-]

Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - KOSMATA Daniel (N), ZUZA Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích