Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 16:30

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tenisový zápas nakonec zvládly v tiebreaku Štítary 6:5!


9

Jedenáct branek a minimálně jednou tolik brankových šancí přinesl zápas mezi domácími Štítary a Velkým Osekem. Dravé mládí na obou stranách zkrátka zapřičinilo útočné hody a pohledný fotbal, který musel diváky bavit. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat značky Tvrzník

Úvod utkání patřil domácím. Hned ve druhé minutě se trefil domácí Růžička a poprvé rozjásal náročného diváka Štítar. Vedení týmu ze Štítarského údolí však nevydrželo příliš dlouho. Ve 27. minutě srovnal skóre Karban, aby o sedm minut později rozjel gólostroj hostující Tvrzník svojí první brankou v utkání. 1:2

 

Dlouho kýžené vedení vydrželo Velkému Oseku pouhých pár desítek vteřin. Ve 35. minutě totiž srovnal skóre Samuel Uman, který, stejně jako Tvrzník, otevřel svůj povedený gólový účet. 2:2

 

Osecké to však nepoložilo a do konce poločasu se jim povedlo znovu otočit skóre. V poslední minutě trefil na 3:2 z pohledu hostujícího týmu mladík Tvrzník. Do kabin se tak šlo za stavu 3:2 pro Velký Osek.

Devadesátá patří útočníkům

Divák, který náhodou dorazil až na druhé dějství a spráskl ruce nad tím, že více než pět branek v zápase neuvidí, byl rázem vyveden z omylu. Deset minut po začátku druhého poločasu srovnal na 3:3 Kamil Machurka, známý též jako Camil.Mladý stoper dal vzpomenout na svoje léta v Meteoru Praha a svým prvním gólem v sezoně vrátil zápas tak říkajíc na začátek.

 

Jenže pocit toho, že vedete, byl v tomhle zápase jako slunný den v Anglii, příliš dlouho zkrátka nevydržel. V 62. minutě zkompletoval hattrick Tvrzník, aby o dvě minut později znovu srovnal Samuel Uman. Dny otevřených dvěří v obou obranách o další dvě minutky využil domácí středopolař Miškovský, kterýžto poslal Štítary do vedení 5:4. Avšak ani gól štítarského kapitána nepojistil vedení na příliš dlouhou dobu. V 74. minutě totiž svým čtvrtým gólem srovnal na 5:5 Tvrzník a zadělal na dramatický závěr zápasu. 

 

Následovaly šance na obou stranách, ale jakkoliv byli do té doby střelci spíše přesní, v závěru se od nich štěstí v zakončení odklonilo a na rozhodující branku se muselo počkat až do 89. minuty. V předposlední minutě zápasu totiž vystřelil Štítarům výhru Uman. Dvaadvacetiletý kanonýr nejen, že zkompletoval hattrick, ale taky zpustil gejzír emocí, na jejíchž konci byla veledůležitá výhra po několika bídných výkonech domácího týmu. Krutý direkt pro hosty, kteří nehráli vůbec špatně a fakt, že ze zápasu nezískali žádný bod, je nesmírně krutý. 

 

Víte, co mají společného týmy Velkého Oseka a Krakovan B? Oba týmy o víkendu ve Štítarech vedly, ale oba přišly o vítězství v poslední minutě zásluhou domácího útočníka. Zatímco Oseku sebral remízový vítr z plachet starší z bratři Umanů, Krakovanské rezervě uzmula body hlavička věčného náhradníka a neobjektivního novináře s čelenkou Jonathana Mensatorise.

 

 



Ohlasy k zápasu


Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Divákům se utkání muselo líbit, ale my trenéři jsme zestárli minimálně o pět let. Útočná činnost mužstev výrazně převyšovala defenzivní a padlo celkem jedenáct branek. Chci být tentokrát pozitivní a oceňuji bojovnost svého týmu, který nesložil zbraně a silou vůle si došel pro tři body. Vítězný gól v poslední minutě je vždycky třešničkou na dortu. Výhru jsme moc potřebovali a doufám, že se odrazíme v dalších kolech ještě k lepším výsledkům a výkonům.

FK Viktorie Velký Osek
Sportovní ředitel Zdeněk Novák st.: Den otevřených obran, jinak tento zápas nelze nazvat. Směrem dopředu jsme odehráli dobré utkání, dali jsme pět branek a řadu dalších šancí jsme ještě neproměnili. Bránění v tomto zápase je kapitola sama pro sebe. Více k tomu nejde dodat.



Sestavy


Štítarský SK
M. Lepší [-] - J. Miškovský [-] , S. Huleš [-] , L. Jedlička [-] , T. Opolzer [-] (58. A. Machurka [-] ) , J. Vlášek [-] , S. Uman [-] , B. Uman [-] , Š. Růžička [-] , F. Hoření [-] (62. K. Šín [-] ) , K. Machurka [-]

FK Viktorie Velký Osek
R. Durdil [-] - J. Karban [-] , A. Šátek [-] (62. Z. Novák [-] ) , M. Svoboda [-] - A. Hushcha [-] , J. Žilka [-] , T. Kalaš [-] (61. J. Koška [-] ) , M. Koška [-] - A. Tvrzník [-] , A. Novák [-] , S. Karban [-] (79. M. Černý [-] ) -

ŽK: 85. J. Žilka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HUMPOLÁK Aleš - HOŘENÍ Zdeněk (N), HOŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích