2:1
(1:1)
39. S. Uman
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První výhru Červených Peček odnesly prohrou Štítary!


Branky


11

Za horkého počasí byl k vidění nepříliš pohledný fotbal v Červených Pečkách. Účelná hra domácích nevoněla poněkud otrávenému týmu ze Štítar. Výhru Červených Peček zařídil dvěma góly záložník Jakub Hradílek. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Parné počasí, několik absencí klíčových hráčů na obou stranách, neběhavý výkon hostujících Štítar - to byl zápas v kostce. Domácí zvolili účelnou taktiku a bojovností a nasazením chtěli získat první výhru v této sezoně. 

 

Čekalo se, že mladý tým Štítar, který by měl po fyzické letní přípravě mít výrazně lepší fyzičku, než zkušení domácí, nebude mít na hřišti posledního celku tabulky větší problém, opak byl ovšem pravdou. Nasazením domácí naprosto přejeli výběr trenéra Stacha, jehož tradiční opory vypadaly, že zkrátka nedokáží zařadit vyšší rychlostní stupeň. 

 

Branky se diváci dočkali až v závěru poločasu. Ve 39. minutě poslal hosty do vedení Samuel Uman, ale o čtyři minutky srovnal domácí Hradílek a do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Hradílek pohřbil naděje Štítar

Ani poločasový proslov nepomohl hostujícím hráčům ke zlepšené hře. Opakoval se scénář z prvního dějství. Účelná hra Červených Peček skvěle eliminovala drobné záblesky snahy hostujících hráčů a podnikat útočné výpady. Jeden takový se povedlo přetavit ve druhý gól, o který se znovu postaral domácí hrdina Hradílek a otočil tak skóre zápasu.

 

Ani střídání v hostujícím týmu nepřinesla kýžený efekt. Souhra vázla a nedařilo se nikomu na zeleném pažitu ve štítarském dresu. Spíše než na hru, se hosté soustředily na debaty s rozhodčím či mezi sebou.

 

Zápas však mohl dospět do penalt, kdyby střídající Šín se svoji nadějnou šancí naložil lépe, nutno však zmínit, že byl v těžké pozici. Závěr již žádnou branku nepřinesl a domácí se tak mohli radovat ze zaslouženého vítězství 2:1 a prvních třech bodů v sezoně.



Ohlasy k zápasu



Štítarský SK
Trenér Jakub Stach: Pokud mi ještě někdo někdy řekne, že máme perspektivní, mladé mužstvo a že se na nás hezky kouká, neručím za sebe, že neodejde se zlomeným nosem. Trénujeme jako divizní mužstvo, ale na hřišti připomínáme partu ochotníků, kteří se přišli vyprdět a udělat si pouze žízeň. Postrádám jakoukoliv vůli porvat se s nepříznivým vývojem a převrátit zápas v náš prospěch. Již poněkolikáté končím zápas na hraně srdečního kolapsu a stále častěji si pokládám otázku, zda-li to má vůbec smysl a zda-li to mám zapotřebí. Červeným Pečkách gratuluji k vítězství. Přestože na nás po celé utkání absolutně nestačili fotbalové ani fyzicky, šly si od začátku týmově pro tři body a také je zaslouženě získaly.



Sestavy


FK Červené Pečky
V. Svoboda [-] - J. Přiklopil [-] , Z. Bulíř [-] , J. Maršík [-] , M. Carda [-] - M. Hanousek [-] , M. Hejduk [-] , L. Křelina [-] , M. Rauch [-] , J. Hradílek [-] - K. Suchý [-] (83. M. Zuza [-] )

Štítarský SK
M. Lepší [-] - F. Hoření [-] , J. Miškovský [-] , L. Hetcl [-] (80. D. Hoření [-] ) , K. Machurka [-] (74. K. Šín [-] ) , L. Jedlička [-] , J. Vlášek [-] (66. M. Lepší [-] ) , S. Uman [-] , B. Uman [-] , Š. Růžička [-] , S. Huleš [-] (64. A. Machurka [-] )

ŽK: 58. L. Křelina , 85. M. Hejduk , 89. M. Zuza - 36. B. Uman , 51. K. Machurka .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Pažout Petr - ZUZA Miloš (N), KRŠŇÁK Matěj (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů