Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 17:00

6.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Drama v Libodřicích nakonec zvládli domácí za 3 body!


Branky


11

Z Libodřic se vozí body těžko, své o tom ví i nováček okresu Nová Ves. Hosté po poločase prohrávali již o 3 branky, ale nakonec se jim povedlo zdramatizovat utkání na konečných 2:4 z pohledu obce nedaleko Kolína. Jak se zápas vyvíjel?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas snů

Zápas začal zostra. Hned v 9. minutě se trefila letní posila z Plaňan Václav Dittrich a využil tak nacvičený signál po standardní situaci. Na druhou branku zápasu nemuseli diváci čekat příliš dlouho. Ve 23. minutě navýšil skóre domácích, aby o 6 minut později uzavřel poločasové skóre na 3:0 kanonýr Pánek. Ačkoliv bylo k vidění spoustu šancí, žádná z nadějných brankových příležitostí se neuchytila.

 

 

Drama

Vstup do druhého dějství vyšel lépe hostujícímu týmu. Nová Ves hned ve 49. minutě snížila na 1:3. Trefil se zkušený Jiří Fiala. Libodřičtí najednou vypadli z tempa a následovala pasáž, ve které nelze s jistotou určit, kdo byl lepší.

 

Vyrovnaná pasáž trvala až do 81. minuty, kdy klid na kopačky domácích přinesl gól Pánka na 4:1 z pohledu Libodřic. Hosté se však nevzdali a zásluhou Jana Březiny ještě korigovali skóre na 2:4. Gól střídajícího záložníka z 89. minuty byl i tím posledním, co dějiny zápasu nabídly. Libodřice tak zvítězily 4:2.



Ohlasy k zápasu


FK Libodřice
Trenér Adam Baško: Máme tři body, ale to je tak všechno. V zápase jsme měli skvělé okamžiky a vstřelili krásné góly, ale bohužel neumíme hrát za stavu, když vedeme a jsme lepší. Místo toho, abychom utkání v klidu dohráli a vstřelili více branek, přestaneme úplně hrát a soupeře ještě vlastními chybami vrátíme do zápasu. Jsem rád za výhru, ale kluky chválit nebudu. Takhle hrát nemůžeme




Sestavy


FK Libodřice
P. Skočdopole [-] - M. Pánek [-] , J. Košík [-] (81. F. Krejčí [-] ) , M. Matějka [-] (72. L. Lanc [-] ) , M. Hovorka [-] , J. Kovařík [-] , L. Pohanka [-] (83. P. Pěkný [-] ) , V. Patočka [-] , P. Batelka [-] , V. Dittrich [-] , F. Šafránek [-]

TJ Sokol Nová Ves I
D. Hrabák [-] - J. Belza [-] (46. J. Čech [-] ) , A. Pena [-] (46. J. Březina [-] ) , L. Vokřál [-] , K. Šmejkal [-] - T. Cupák [-] , P. Linart [-] (46. D. Starý [-] ) , K. Kubelka [-] (70. M. Navara [-] ) , J. Vokřál [-] , D. Kopecký [-] - J. Fiala [-]

ŽK: 63. F. Šafránek , 67. M. Pánek , 75. M. Hovorka , 84. P. Batelka - 57. T. Cupák , 67. L. Vokřál , 71. K. Šmejkal .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: LÖWE Miloš - MLÁZOVSKÝ David (N), LINHART Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích