0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané klání v Krakovanech nakonec končí tříbodově pro Tuchoraz!


Branky


10

Vyrovnané utkání přinesl souboj domácích Krakovan s hostující Tuchorazí. Dva neuznané góly kvůli postavením mimo hru, sedm žlutých karet a pěkná divácká kulisa. Jak se utkání, které rozhodl gól v posledních minutách, vyvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Do dějin utkání pronikneme prostřednictvím reportu obránce Ondry Černého, který svými slovy zachytil nejdůležitejší fragmenty utkání.

 

K prvnímu domácímu soutěžnímu zápasu k nám zavítala Tuchoraz, oproti jarnímu utkání lehce posílená. První polovina prvního poločasu nabídla naši lehkou převahu, ze které vzešly dvě velké příležitosti ke skórování hlavou, bohužel jsme netrefili ani zařízení. Po pauze na pití začala otěže zápasu přebírat Tuchoraz, která se dostala i ke svým prvním příležitostem, ztroskotávala však na výborném Douděrovi a když už nemohl zakročit Douděra tak mu na brankové čáře vypomohl Myška. Do kabin se tak šlo za stavu nula k nule a bylo zřejmé, že tento zápas bude o jednom gólu.

 

Štěstí přálo hostům

Ve druhé půli jsme začali opět aktivně a nepouštěli jsme hosty před naši bránu, v útočné fázi se nám však příliš nedařilo a šance byly spíše ojedinělé. Přesto se nám jako prvnímu podařilo vsítit gól, a to, když vrácený balón ze standardní situace poslal do sítě Dostál, hostující pomezní však viděl ofsajd, a tak gól neplatil. O pár minut později na druhé straně došlo k identické situaci, hosté vstřelili gól, který nebyl pro ofsajd uznán, a tak se pokračovalo za stavu nula nula. Skóre vydrželo až do čtyřiaosmdesáté minuty, kdy jsem v naší útočné fázi založil brejk hostů, který dobře zachytil Myška, o míč ho však pomocí faulu připravil hostující Nývlt, který svou střelou se štěstím rozvlnil síť za Douděrou. V závěrečném zmatku se nám bohužel vyrovnat nepodařilo, a tak se musíme smířit s první podzimní ztrátou.



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Obránce Ondřej Černý: Ve vyrovnaném utkání se štěstí přiklonilo k hostům, tak to ve sportu občas bývá, my se však za nic stydět nemusíme a věřím, že příště si spravíme náladu. Hostům gratuluji, určitě se budou pohybovat v horních patrech tabulky, jejich fanoušci si to zaslouží.




Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - A. Dostál [-] , L. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , L. Neruda [-] , D. Chvojka [-] (78. J. Špinka [-] ) , P. Myška [-] , M. Věříš [-] , M. Kutil [-] (90. R. Mochari [-] ) , O. Černý [-] - D. Horák [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - R. Nývlt [-] , J. Šedina [-] (46. M. Hozman [-] ) , A. Vosecký [-] (89. T. Marc [-] ) , J. Votoček [-] , D. Borovička [-] (84. J. Mučka [-] ) , P. Šafář [-] , J. Flieger [-] , J. Pokorný [-] , A. Kliment [-] , M. Vostrovský [-] (63. V. Vopařil [-] )

ŽK: 27. L. Neruda , 48. P. Myška , 82. O. Černý , 90. M. Kutil - 9. J. Flieger , 56. A. Kliment , 59. A. Vosecký .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KUMSTÁT Jiří - KUBIČEK Luboš (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích