Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žimrovice jsou stále neporaženy


Branky


14

Žimrovice po půli vedly o jednu branku. Ve druhém poločase vedení navýšily. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice vedly o jednu branku

Žimrovice ve včerejším zápase hostily mužstvo z Těškovic. Hned z rozehrávky poslal Jakub Černý míč na Lukáše Škrobánka, který si narazil s Režnarem a z deseti metrů poslal míč k tyči – 1:0. V 8. minutě pak chytrým lobem vyslal Vladimír Šenk za obranu Matěje Krayzela, ale jeho střelu zblokovala domácí obrana. Ve 12. minutě pak hosté ve vápně sundali Jakuba Černého, ale penaltu nedal Fajkus a i následná dorážka Ondřeje se neujala. Za šest minut zahráli domácí přímý kop, ale hlavička domácího hráče skončila nad bránou. Ve 21. minutě nabil Rek pro nabíhajícího Matěje Krayzela, jeož křižnou střelu brankář Šehovič vyrazil a chytil i následnou dorážku Vladimíra Šenka. Ve zbytku prvního poločasu se už žádné z mužstev do vážnější situace nedostalo. 

Žimrovice vedení navýšily

Na začátku druhého poločasu Lukáš Škrobánek nezištně nahrál Fajkusovi, který obstřelil brankáře Krčmáře – 2:0. V 52. minutě vybídl Matěj Krayzel ke střele Vladimíra Šenka, jehož pokus byl sražen na rohový kop. V 63. minutě dlouhý aut Jakuba Hertela prodloužil Lukáš Škrobánek na Režnara, který pohodlně uklidil míč dom sítě – 3:0. Devět minut před koncem nabil Režnar Lukáši Škrobánkovi, který zavěsil – 4:0. Za pár sekund odpískal rozhodčí po nastřelení ruky penaltu pro domácí. Tu s přehledem proměnil Lukáš Škrobánek - 5:0. Nařízení penalty se hodně divili hosté. V 85. minutě se proháčkjoval obranou Daniel Krayzel, ale jeho pokus byl sražen na roh. Z něj hlavičkoval Daniel Krayzel nad bránu. Pak opět Daniel Krayzel střílel, ale opět mířil mimo tři tyče. V poslední minutě uvolnil Daniel Krayzel za obranu Matěje Krayzela, který zaznamenal čestný úspěch hostů – 5:1.

 

Žimrovice budou hostit v příštím zápase Kozmice. Těškovice doma přivítají Slavkov.



Ohlasy k zápasu


TJ Žimrovice
Radek Kříž (trenér): Zasloužená výhra od nás. První poločas nebyl ještě moc dobrý, navíc jsme nedali penaltu. Ve druhém jsme zpřesnili hru, začali jsme lépe kombinovat a dokázali jsme proměnit šance.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Po inkasované brance v 1.minutě jsme s domácími sehráli vyrovnanou partii, ale jen ve středu hřiště. Absolutně nám vázla kombinace ve finální fázi a prakticky jsme se nedostali do střeleckého zakončení. Konečný výsledek je pro nás krutý, ale fotbal se hraje na branky, které jsme na rozdíl od domácích nedali.



Sestavy


TJ Žimrovice
D. Šehovič [-] - L. Fajkus [-] (89. P. Hrůza [-] ) , L. Škrobánek [-] (84. A. Dušek [-] ) , R. Hrbáč [-] , J. Ondřej [-] (81. J. Schauer [-] ) , M. Režnar [-] , J. Černý [-] (84. D. Lakomý [-] ) , O. Černý [-] , J. Lukačovič [-] , J. Hertel [-] , P. Novák [-]

TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - T. Rek [-] (64. J. Krayzel [-] ) , L. Brož [-] , M. Krayzel [-] , D. Juchelka [-] , V. Šenk [-] , J. Šenk [-] , P. Kupka [-] , V. Krayzel [-] , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-]

ŽK: 69. L. Škrobánek .
Hráči zápasu: M. Režnar , L. Škrobánek .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, RUČKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Jiří Tengler
Tip experta: výhra domácích

Další tým, který ještě neprohrál jsou Žimrovice a doma na trávě porazí Těškovice, které těží pouze ze svého domácího prostředí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza