2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice potvrdily výhru z Březové


Branky


13

Po nerozhodném poločase se ve druhém ujaly Těškovice velmi rychle dvoubrankového vedení. Štablovicím se podařilo snížit až v závěru zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Těškovice ve svém domácím zápase se utkaly na svém domácím hřišti s mužstvem ze Štáblovic. Do první střely se po třinácti minutách dostal domácí Binar, ale mířil jen těsně vedle. Hosté zahrozili v 17. minutě průnikem po straně, ale následný centr a zakončení byl sražen na rohový kop. Ve 20. minutě po přímém kopu Strojila vznikl v hostujícím pokutovém území závar, ale z něhoi nakonec nic nebylo. Za dvě minuty prodloužil Kupka centr Strojila na nabíhajícího Matěje Krayzela, jenž přeloboval brnáře Laci i s brankou. Ve 24. minutě hostující obrana postupně zablokovala střely Kupky, Vavrečka a Jana Šenka. Po půlhodině hry dostaly Štáblovice po nahrávce Veřmířovského a střele Tesaře míč do branky. Branku ale rozhodčí neuznal pro postavení mimo hru. Ve 35. minutě unikl po lajně Kříž, který poslal centr na Konvičku, a jeho hlavička skončila nad brankou. Ve 36. minutě po nahrávce Vladimíra Šenka přestřelil branku Matěj Krayzel. Za minutu pak po autu z otočky nastřelil břevno hostující brány Juchelka. Pak zlividoval na dvakrát centr hostů ze strany brankář Krčmář. V poslední šanci prvníhom poločasu si po nahrávce Kupky příšlápl míč Matěj Krayzel. 

Těškovice daly o jednu branku navíc

Ve startu druhého poločasu se pak ujaly vedení Těškovice, když Jakub Krayzel vysunul Viléma Krayzela, jenž přiťuknul míč Matějovi Krayzelovi, který umístěnou střelou z hranice vápna otevřel účet zápasu – 1:0. Za sedm minut odkopl Binar míč za obranu hostí, ten se dostal k rychlíkovi Matějovi Krayzelovi, který dokázal podruhé překonat brankáře Laci – 2:0. Po hodině hry překazil hattrick Matěji Krayzelovi brankář Laci. V 63. minutě skončila sřela hostů těsně vedle branky. Za dvě minuty vyškrábl střelu Veřmiřovského zpdo šibenice gólman Krčmář. Čtvrhodinu před koncem pak domácí obrana vykopávala hlavičku hostů z malého vápna. V 82. minutě pak závar hostů opět vyřešila domácí obrana. V 84. minutě pak vysunul Kupka vysunul do brejku Vavrečku, kterému míč ale poskočil a on vytřelil nad branku. Štáblovice dokázaly snížit až v samém závěru utkání, když Heinzke poslal průnikovou nahrávku na Rampáčka, který poslal balon na zadní tyčku – 2:1. Navíc se už hosté nezmohli.

 

Těškovice jedou v příštím kole do Stěbořic. Štáblovice zajíždějí do Dolních Životic. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Vyrovnané a bojovné utkání, ve kterém jsme si vytvořili více brankových šancí. Rozhodl úvod druhého poločasu, kdy jsem se rychlými brankami ujali vedení 2:0. V závěru zápasu hosté díky silnému hernímu tlaku sice snížili, ale tři cenné body zůstaly doma.

SK Štáblovice
Jan Hochgesandt (trenér): Celý zápas jsme se prali s hřištěm v Těškovicích. Nemohli jsme si na něj zvyknout. Nebyl to dobrý bzápas. Vůbec ale nejsem spokojený s výkonem rozhodčích, protože pokud se bude takto pískat, tak se fotbal nikam neposune. Zvláštní kapitolou jen pan Bukovský, který nám neuznal regulérní branku, když jako jediný na hřišti viděl ofsajd.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
T. Krčmář [-] - M. Krayzel [-] (85. V. Sýkora [-] ) , V. Vavrečka [-] , V. Binar [-] , J. Šenk [-] , V. Šenk [-] , P. Kupka [-] , O. Strojil [-] (84. J. Krayzel [-] ) , D. Juchelka [-] (46. V. Krayzel [-] ) , D. Krayzel [-] , J. Solnický [-]

SK Štáblovice
D. Laci [-] - T. Kříž [-] , M. Konvička [-] , S. Shysha [-] , O. Panáček [-] (72. R. Jedlička [-] ) - J. Fruncek [-] , M. Gračanin [-] (86. J. Durčák [-] ) , P. Heinzke [-] - L. Veřmiřovský [-] , M. Laovský [-] , D. Tesař [-] (79. M. Rampáček [-] )

ŽK: 13. V. Binar - 13. D. Laci , 61. O. Panáček .
Hráči zápasu: M. Krayzel .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - BUKOVSKÝ Josef, HROCH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Damir Šehovič
Tip experta: remíza

Nováček v soutěži ze Štáblovic se rychle aklimatizoval a bude jeden z hlavních anspirantu na postup společně se Štítinou. Nic jednoduchého ale na umělé trávě je v Těškovicích nečeká, neboť domácí hodně těží z domácího prostředí. Zápas skončí remizou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů