Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hlavnice rozebrala Jakartovice a vyhrála o osm branek


16

Hlavnice už po poločase vedla o pět branek. Ve druhém ještě své vedení zvýšila.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice vedla o pět branek

Hlavnice v prvním domácím zápase přivítala oslabený celek z Jakartovic. Hllavnice od začátku na hřišti dominovala. V prvních šancích se objevili Lodňánek, Ochrana a Pasterňák. Po osmnácti minutách dostal pas za hostující obranu Štastník a nekompromisně otevřel skóre zápasu – 1:0. Za dvě minuty centr Kirschnera ze strany napálil tvrdě pod břevno Lodňánek – 2:0. Teprve nyní se dostali ke slovů i hosté, když pěknou střelu Vavříčka vyrazil brankář Steiner. Do další pološance se dostal zkušený Šupák. Ve 36. minutě po centr z pravé strany nezadržitelně zavěsil Štastník – 3:0. Za pět minut se dostal do samostatného nájezdu Pasterňák a nedal brankáři Křížovi šanci – 4:0. Za pár sekund pohotově dorazil do branky míč Lodňánek – 5:0.

Hlavnice výhru navýšila

I úvodu druhého poločasu patřil domácí družině. Pět minut po přestávce po centru ze strany napálil míč t první z voleje do sítě Lodňánek a uzavřel svůj hattrick – 6:0. Domácí ak v dalším průběhu zahodili své příležitosti Ochranou, Ondřejem Haasem a Pasterňákem. Jakartovice se zmohly jen na střely z cětší vzdálenosti. V 74. minutě po nahrávce Pasterňáka uklidil míč do brány Wolf – 7:0. Tečku za zápasem udělal po standardní situaci hlavou Pasterňák – 8:0. V závěru zápasu ještě mohl v 86. minutě zaznamenat pro hosty čestný úspěch Vavříček, ale jeho dobře mířenou střelu opět vyrazil gólman Steiner.

 

Hlavnice v příštím kole jede do Štáblovic. Jakartovice si svůj příští zápas v Těškovicích odložily na listopad. Takže budou hrát za čtrnáct dní doma se Štáblovicemi. 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (trenér): Konečně jsme vyhráli, na tohle jsme čekali celé jaro jako na smilování. Navíc jsme ještě spoustu šancí nedali.

FK Jakartovice
Michal Janech (trenér): Chybělo mi 7 hráčů z minulého týdne a musel jsem si vzít 2 žáky, aby nás bylo aspoň 13. V pátek jsem měl jen 9 hráčů, tak jsem rád, že se zápas aspoň odehral a za to klukům děkuji, že to v tom vedru odehráli. Vysledek je naprosto zasloužený pro Hlavnici a nebýt našeho gólmana tak to skončilo asi větším rozdílem. Další zápas hrajem až za 14 dní, tak máme dost času vyléčit zranění a domluvit nové hráče, co máme rozjednane, a snad už se začne dařit i výsledkově. Hrače zápasu dávám gólmana Kříže a Vojtu Zoubka ale pochvalu zaslouží všech 13 hráčů.



Sestavy


Družba Hlavnice
S. Steiner [-] - L. Lodňánek [-] (62. M. Grygar [-] ) , Z. Vrána [-] , Š. Šťastnik [-] (46. P. Jaksch [-] ) , J. Kaván [-] , L. Kirschner [-] (46. J. Steyer [-] ) , O. Pasterňák [-] , O. Haas [-] , D. Haas [-] (62. D. Lukáš [-] ) , P. Čunta [-] , D. Ochrana [-] (46. P. Wolf [-] )

FK Jakartovice
D. Kříž [-] - P. Bosák [-] , T. Šupák [-] , P. Anděl [-] , J. Vavříček [-] , M. Poštulka [-] , M. Pluschke [-] , V. Zoubek [-] , M. Trávníček [-] , P. Kuzník [-] (16. A. Němec [-] ) , D. Filip [-]

Hráči zápasu: P. Čunta - V. Zoubek , D. Kříž .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - LAGAN Vojtěch, LAGAN Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Marek Vitásek
Tip experta: výhra domácích

S klukama z Hlavnice se dobře známe a přeji jim v tomto derby vítězství. Do karet jim v současné chvíli hraje i to, že jsou v lepším psychologickém rozpoložení než Jakartovice.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů