Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 14:30

4.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Osová Bítyška v divokém zápase vedla, nakonec prohrála


Branky


17

Ve velmi zajímavém a divokém utkání se prezentovala Osová Bítyška s rezervou Bystřice. Domácí začali ve velkém stylu, ale pak Miloš Prášil zase úřadoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí skvělý start, nakonec Bystřice dotáhla

Velmi zajímavý první poločas se odehrál v Osové Bítyšce. Jelikož hosté přijeli na zápas pozdě, tak to bylo na nich vidět, protože už v 9. minutě otevřel skóré Martin Hollý. Poté domácí v 16. minutě dostali penaltu, kterou proměnil Ondřej Říha. Jenže o chvíli později spasil hosty bývalý hráč a-týmu a tím hráčem není nikdo jiný než Miloš Prášil, který v 18. minutě snížil. K němu se ve 32. minutě přidal Lukáš Prüger a zápas tak najednou byl vyrovnaný. Jenže už ve 35. minutě domácí opět vedli, když druhý gól dal Ondřej Říha. Ale tento stav díky dvoum povedeným minutám hosté z Bystřice otočili. Ve 40. minutě Prášil srovnal na 3:3 a obrat ve 43. minutě dokonal David Mareš. Rezerva Bystřice tak první poločas ovládla 4:3.

Domácí se na nic nezmohli

Ve druhém poločase hosté byli už dominantní. Jako první ve 48. minutě Lukáš Prüger rozvlnil síť. O chvíli později se k němu přidal střelec předchozích branek Prášil, který zvýšil náskok už na 6:3. Tento hráč se trefil ještě o minutu později a také, když probíhala 60. minuta hry. Na toto ještě domácí hráči přece jenom dokázali reagovat. V 63. minutě hattrickem upravil skóré Jiří Říha a v 65. minutě další domácí gól vsítil domácí obránce Tomáš Karmazín. Po další divoké pasáži se už nic nestalo a Bystřice si tak odváží výhru 5:8 po velmi divokém průběhu utkání.



Ohlasy k zápasu



SK Bystřice nad Pernštejnem B
David Čech - kapitán: Bylo to zajímavé utkání, dá se říct bez obran, takže od nějaké 16. minuty jsme prohrávali 2:0, ale potom jsme do utkání dostali a opět úřádoval střelec Prášil, který se trefil 5x. Výsledek byl divoký, padlo opravdu hodně gólů. Chvíli se dařilo nám, chvíli se dařilo soupeřům. hráč utkání: Miloš Pršil



Sestavy


SK Osová Bítýška
V. Božek [-] - R. Hemala [-] , L. Sýkora [-] , O. Říha [-] (76. A. Batelka [-] ) , M. Hollý [-] , P. Večeřa [-] (76. P. Rosendorf [-] ) , M. Řezníček [-] (51. P. Antoš [-] ) , J. Dvořáček [-] (68. M. Dupal [-] ) , T. Karmazín [-] , T. Malý [-] , T. Pelán [-]

SK Bystřice nad Pernštejnem B
M. Petr [-] - L. Prüger [-] , M. Prášil [-] , M. Vávra [-] , T. Samek [-] , V. Kutnyk [-] , D. Čech [-] (60. V. Čech [-] ) , M. Svoboda [-] , P. Podsedník [-] (46. D. Zítka [-] ) , J. Holý [-] , D. Mareš [-] (66. P. Tomášek [-] )

ŽK: 45. L. Sýkora , 45. R. Hemala , 90. P. Rosendorf - 16. P. Podsedník .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - CHYTKA Zdeněk (N), TOMÁŠEK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Domácí tým omlazuje tým a snaží se hrát fotbal co čtu v hodnocení , na jaře doma dokázali Bystřici porazit, ale tentokrát to stačit nebude hosté posílený o bývalé hráče áčka R. Sklenáře a M. Prášila zvítězí v poměru 2-4

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích