3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vedoucí Koněšín porazil díky hattricku Karla Nováčka doma Studenec


Branky


15

Ve zajímavém zápase mezi Koněšínem a Studencem dokázal vedoucí tým soutěže předvést vynikající výkon. S trojitým zásahem Karla Nováčka si Koněšín připsal vítězství 3:0, z toho 2:0 vedl už v poločase. Nováček se stal hrdinou a zajistil svému týmu zasloužené vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

Při pohledu na tabulku před zápasem bylo jasné, kdo bude tentokrát favoritem. To vše ještě podtrhl fakt, že domácí Koněšín na svém hřišti dosud ještě v průběhu sezóny neztratil ani bod a hostující Studenec naopak na hřištích soupeřů dosud žádný bod nezískal. Jenže v derby chodívají statistiky stranou a bývají často nevyzpytatelné. Oba týmy před očekávaným šlágrem slušně zmobilizovaly své řady a do vzájemného souboje šly takřka s plnými sestavami. Zahanbit se nenechali ani diváci, kterých přišlel nadstandartní počet dvou a půl stovek. Hned v první minutě odmítl otevření skóre po přihrávce Nováčka na velkém osamocený domácí Dokulil, kdy ho zradil ho první dotek s míčem a zakončení už postrádalo přesnost. První branku si i tak připsali domácí, kdy Nováček z úhlu spíš na zadní tyči hledal nabíhajícího Konečného než střílel, ale jeho ostrý projektil si po změně směru pod tělem padajícího gólmana našel cestu do brány – 1:0. Víc něž fotbalová krása to byl v průběhu prvního poločasu spíš boj, který oba týmy řešily spíše než kombinací po zemi nakopáváním balonu za obranu. Jeden takový pokus využil pět minut před přestávkou znovu koněšínský Nováček – 2:0.

 

Domácí si výhru pohlídali

Ale ani dvoubrankový náskok nemusel ve druhém poločase nic znamenat a rozhodně ještě nebylo nic hotovo. O této ošidnosti hovoří i jedno fotbalové klišé pana Czaplára a také zkušenosti dnešních soupeřů ze vzájemných zápasů v minulosti. Koněšínu se nedařilo přidat pojistku, kdy zejména Doležalova parádička volala po gólu, ale ani Studenci se nedařilo dostat se na dostřel. Nejblíže ke korekci výsledku byl v 65.minutě hostující Libor Matějek, ale jeho pokus zlikvidoval domácí gólman. Rozuzlení tak přišlo vzápětí, kdy se domácí Nováček dostal na půlící čáře do úniku sám na brankáře a asi se mu střetly myšlenky, protože zvolil nakonec špatné řešení. Neuspěl ani z následné dorážky, až vše vyřešil vrátivší se Kučerňák a kopala se penalta. K té se postavil sám faulovaný hráč a Nováček tak v 70. minutě završil hattrick – 3:0. Do konce zápasu tak šlo už jen o to, udržet Koněšínu čisté konto, aby si brankář Macháček mohl poprvé v průběhu sezóny užít vychytanou nulu. To se domácím nakonec podařilo a nakonec se v tomto derby potvrdily v úvodu zmíněné statistiky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Před velmi slušnou diváckou návštěvou se odehrálo další derby. Dnes zápas v režii Karla Nováčka, který své zkušenosti přetavil v hattrick. Jinak od nás slušný týmový výkon a jen se potvrdilo, že body doma nebudeme rozdávat jen tak.




Sestavy


TJ Koněšín
M. Macháček [-] - D. Doležal [-] , J. Svoboda [-] , M. Konečný [-] (52. Š. Dvořák [-] ) , K. Nováček [-] (80. M. Ošmera [-] ) , O. Šibůrek [-] , R. Badura [-] , T. Dokulil [-] (72. L. Lazárek [-] ) , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-] , M. Pokorný [-]

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] , J. Melkes [-] , P. Matějek [-] , R. Kryštof [-] (70. P. Matějek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] (46. M. Mrňa [-] ) , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] (82. L. Matějek [-] ) , V. Kučerňák [-] , L. Matějek [-] (82. F. Komárek [-] )

Hráči zápasu: K. Nováček .
Počet diváků: 267. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - KALINA Oldřich, TUROŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 12:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 19:01
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 19:48

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 11:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 06:31
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou favorit utkání a měli by zvítězit.

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 22:40

Tip: výhra domácích

KONĚŠÍN!!!!!...

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 17:20

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 14:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 10:35

Tip: výhra hostů