4:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick Michala Bartejse dostal Šebkovice na minimálně jeden den do vedení v tabulce


Branky


14

V zápase mezi Šebkovicemi B a Moravskými Budějovicemi B to byli domácí hráči, kdo diktovali pravidla hry. Šebkovice B si připsaly výhru 4:0 nad svými soupeři, přičemž Michal Bartejs zaznamenal hattrick, což bylo pro tým nejen vítězstvím, ale také nástupem na čelo soutěže, alespoň na jeden den.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli již v první půli

Ve 12. kole třebíčské III. třídy se mezi sebou utkaly rezervy Šebkovic a Moravských Budějovic. Šebkovice se v tomto zápase snažili prodloužit sérii domácí neporazitelnosti a v případě výhry se alespoň dočasně posunout do čela soutěže, Budějovice naopak chtěli navázat na výhru z předešlého kola a odlepit se ode dna tabulky. Do zápasu vstoupili lépe hosté, kteří si v první pětiminutovce vypracovali několik nápaditých střel, které ale s jistotou pochytal brankář domácích. Následně převzali iniciativu domácí a nedlouho na to dokázali otevřít skóre zápasu. V 10. minutě dokázal Hrůza svým dlouhým centrem za obranu vybídnou do šance rychlonohého Bartejse, kterému se obstřelem podařilo dostat míč do sítě a otevřít si tak střelecký účet v tomto zápase. V 16 minutě se ke střele zpoza šestnáctky odhodlal Šebkovický záložník Maule, jehož projektil orazítkoval břevno a následně se míč odrazil směrem k brankové čáře. Jelikož si rozhodčí Peřinka nebyl jistý, zdali došlo k překročení brankové čáry celým objeme míče nechal hru pokračovat za stávajícího skóre (goal-line technology v tomto utkání chyběla). Domácí to ale mrzet nemuselo, neboť se ve 20. minutě dostal k míči opět útočník domácích Bartejs, který si pohrál s obránci hostů a povedenou střelou navýšil náskok svého týmu o dva góly. Šebkovický forvard zůstal při chuti i nadále a o deset minut později se dostal do samostatného úniku, kdy byl následně faulován Budějovickým stoperem Bendou, který mohl mluvit o štěstí, že neviděl od rozhodčího červenou kartu. K trestnému kopu se postavil záložník David Volf. Tomu se střela příliš nepovedla, ale kroucený míč nakonec proklouzl brankáři Hazovi mezi prsty, a tak měli Šebkovice opět důvod k radosti. Ve 38. minutě po nádherném sólu dokázal zkompletovat hattrick Bartejs a do kabin se tak odcházelo za stavu 4:0 pro domácí.

 

Ve druhém poločase již branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupila lépe rezerva Moravských Budějovic. Hosté drželi míč převážně na svých kopačkách a lépe kombinovali, naopak domácí se snažili ohrozit bránu soupeře pomocí brejkových situací. Byli to ale hosté, kteří si dokázali pohlednými kombinacemi mezi řady Šebkovic vypracovat zajímavé příležitosti ke skórování, naráželi ovšem na velmi špatnou koncovku v zakončení. Defenzivě domácích dělal problémy zejména Budějovický útočník Ferda, ale žádná z jeho šancí neskočila za zády golmana Brady. Odpovědí Šebkovic byly dva bleskové protiútoky. Nejprve se do úniku dostal Hobza, avšak jeho zakončení ztroskotalo na brankáři Hazovi a o několik minut později dopadl podobně neslavně i křídelník Říha. Druhý poločas, byť plný šancí, nakonec fanouškům další branky nenabídl a utkání tak skončilo se skóre 4:0 pro domácí, pro které to znamenalo dočasný posun na první místo tabulky.



Sestavy


TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - M. Bartejs [-] (46. L. Ryvola [-] ) , T. Bílek [-] , Z. Maule [-] , D. Volf [-] , R. Svoboda [-] , J. Holčapek [-] (46. V. Přibil [-] ) , J. Krejča [-] (70. L. Říha [-] ) , P. Hrůza [-] , S. Zikmund [-] , M. Uhlíř [-]

SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - P. Benda [-] , F. Nguyen [-] , J. Tržil [-] (78. L. Jenerál [-] ) , O. Fedra [-] , J. Benda [-] , M. Premar [-] (88. F. Haza [-] ) , J. Liška [-] , J. Kodajek [-] , M. Premar [-] , D. Kovács [-] (85. F. Boudný [-] )

ŽK: 58. P. Hrůza , 68. S. Zikmund - 24. M. Premar , 30. P. Benda .
Hráči zápasu: M. Bartejs .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - KOŘÍNEK Miroslav (N), BÍLEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 09:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 21:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 19:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 19:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 06:33
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady není o čem. Výhra domácích.

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 06:58

Tip: výhra domácích