0:2
(0:0)
55. D. Volf
60. D. Volf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

David Volf z Šebkovice B zajistil svému týmu výhru v Jaroměřicích


Branky


55. D. Volf , 60. D. Volf
12

Ve vysoce očekávaném zápase mezi týmy Jaroměřice a Šebkovice B se diváci dočkali skvělého fotbalového výkonu, který nakonec skončil vítězstvím týmu Šebkovice B 2:0. Zápas, který se odehrál za podpory 210 vášnivých fanoušků, nabídl mnoho vzrušení, kdy hráči obou týmů předváděli své dovednosti a taktické schopnosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli branka nepadla

První poločas zápasu byl vyrovnaný, s oběma týmy usilujícími o vytvoření šancí na otevření skóre. Oba brankáři byli v pohotovosti, čímž zabránili soupeřům v zakončení. Diváci byli svědky skvělé obranné práce i kombinačního fotbalu na obou stranách hřiště.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

Druhý poločas začal s větším tlakem ze strany Šebkovic B, kteří chtěli otevřít skóre a získat vedení. V 55. minutě přišla první branka zápasu, když David Volf zabezpečil svému týmu vedení 1:0. Tento moment povzbudil hráče Šebkovic B, kteří pokračovali ve svém útoku a snažili se zvýšit své vedení. Jen pět minut po první brance přidal David Volf svůj druhý gól v zápase, když skvělým zakončením překonal brankáře soupeře a poslal míč do sítě, čímž zvýšil vedení svého týmu na 2:0. Šebkovice B tak upevnily svou pozici a pevně se usadily na druhém místě v tabulce. Po druhé brance se snažily oba týmy změnit vývoj zápasu, ale žádný z nich nedokázal změnit skóre až do posledního hvizdu rozhodčího. Hráči obou týmů podali skvělý výkon a předvedli vášnivý fotbal, který potěšil všechny přítomné diváky. Po zápase mohli hráči Šebkovic B slavit zasloužené vítězství, které jim pomohlo upevnit druhé místo v tabulce. Jejich skvělý výkon a odhodlání ukázaly, že jsou vážnými konkurenty pro ostatní týmy v lize. Naopak tým Jaroměřice bude muset zapracovat na svých chybách a najít způsoby, jak se vrátit do formy a získat cenné body v nadcházejících zápasech.Celkově byl zápas mezi Jaroměřicemi a Šebkovicemi B skvělým příkladem vášnivého fotbalu, který přitahuje fanoušky do stadionů a poskytuje jim vzrušující zážitky. Vítězství Šebkovic B ukázalo sílu a kvalitu jejich týmu, zatímco tým Jaroměřic bude muset pracovat na svém výkonu, aby se zlepšil a konkuroval silným soupeřům v soutěži.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Vyrovnaný zápas z šancemi na obou stranách, kdy na atmosféře bylo znát, že se jedná o derby. Jen na konci byli spokojenější hosté.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - D. Vydra [-] (57. M. Konfršt [-] ) , A. Milchevych [-] , T. Kalay [-] (85. T. Fajtl [-] ) , T. Přibyl [-] , M. Doležal [-] , J. Stejskal [-] , F. Dusík [-] (21. Z. Nykrmajer [-] ) , V. Aujezdský [-] , J. Urbánek [-] , T. Hambálek [-]

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - V. Říha [-] (58. M. Kotačka [-] ) , D. Bílek [-] (69. J. Krejča [-] ) , M. Bartejs [-] (58. P. Sninčák [-] ) , R. Svoboda [-] , Z. Maule [-] , D. Volf [-] , J. Fejta [-] , S. Zikmund [-] , L. Ryvola [-] (46. T. Bílek [-] ) , M. Uhlíř [-]

Hráči zápasu: T. Kalay - D. Volf .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: KALINA Oldřich - VOŠMERA Michal, KOŘÍNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 00:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:12
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady dojde k překvapení a Jaromky zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:18

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 02:14

Tip: výhra hostů