5:3
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B porazily doma Studenec, ale z jasného zápasu udělaly drama


Branky


3. M. Šmarda , 31. J. Tesař (p.) , 33. J. Tesař , 55. A. Chatrný , 90. M. Šmarda - 57. L. Matějek , 63. F. Komárek , 86. L. Matějek (p.)
11

V zápase mezi Rapoticemi B a Studencem se fanoušci dočkali opravdu vzrušujícího fotbalu. Zápas skončil výsledkem 5:3 ve prospěch Rapotic B, ale cesta k vítězství byla naplněna vzrušením a dramatickými momenty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

Hned v úvodních minutách zápasu ukázal svou sílu domácí tým, když se v 3. minutě Michal Šmarda prosadil a poslal Rapotice do vedení 1:0. Tento rychlý gól posílil sebevědomí domácích hráčů, kteří pokračovali v tlaku na soupeře. V 31. minutě byla nařízena penalta pro Rapotice B a Jakub Tesař ji s klidem proměnil, čímž zvýšil náskok na 2:0. O pouhé 2 minuty později se Tesař znovu prosadil a zvyšoval skóre na 3:0 ve prospěch Rapotic.

Hosté alespoň snížili

Ve druhém poločase Studenec projevil větší odhodlání a začal se snažit snížit náskok soupeře. V 55. minutě se to podařilo Adamu Chatrnému, který zvyšoval na 4:0. Ovšem, Studenec neztrácel naději a bojoval dál. V 57. minutě Libor Matějek snížil na 4:1, což dodalo jeho týmu novou energii. V 63. minutě přidal Studenec další gól, tentokrát díky Františku Komárkovi, čímž se skóre změnilo na 4:2. Domácí Rapotice však nechtěly riskovat a snažily se udržet svůj náskok. Ovšem, ve 86. minutě se Matějek opět prosadil a snížil na 4:3, což přineslo do zápasu napětí a vzrušení. V závěrečných minutách se oba týmy snažily najít šanci na gól. V 87. minutě však Martin Laš z Rapotic obdržel červenou kartu, čímž domácí tým zůstal v oslabení. Ovšem, Rapotice se nenechaly odradit a v 90. minutě přišel rozhodující okamžik. Michal Šmarda se znovu prosadil a svým druhým gólem v zápase zajistil vítězství svému týmu 5:3. Tento zápas byl skvělým příkladem vzrušujícího fotbalu, který přináší napětí a radost fanouškům obou týmů. Oba týmy ukázaly svou odhodlanost a bojovnost na hřišti, což dělá fotbal takovým fascinujícím sportem pro všechny fanoušky.



Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - M. Dobeš [-] , R. Stér [-] , T. Pavlíček [-] , J. Tesař [-] (53. D. Popelka [-] ) , P. Tesař [-] (46. P. Slaný [-] ) , M. Šmarda [-] , M. Laš [-] , A. Chatrný [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-]

TJ Sokol Studenec
P. Rousek [-] - L. Matějek [-] , J. Melkes [-] , M. Dufek [-] , R. Kryštof [-] , F. Hájek [-] , F. Komárek [-] , J. Strnad [-] , R. Turoň [-] , A. Štěpánek [-] , L. Matějek [-]

ŽK: 67. M. Matoušek - 38. J. Strnad . ČK: 87. M. Laš .
Hráči zápasu: R. Stér - L. Matějek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: FRANC Miloš - KOLAŘÍK Aleš, TUROŇ Rudolf.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 00:33

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 06:12
Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Rapotice musí zabrat a v tomto utkání zvítězí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 15:30

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 06:18

Tip: výhra hostů