P. Pislcajt 79. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice uhájila v oslabení výhru


Branky


79. P. Pislcajt (p.) - 14. F. Dusík , 23. M. Doležal
17

Ve vyrovnaném zápase mezi Dukovany B a Jaroměřicemi se Jaroměřice ujaly vedení 2:0 během prvního poločasu. I přes tvrdý boj domácích se jim podařilo alespoň snížit na konečných 1:2 poté, co byl jeden hráč Jaroměřic vyloučen a domácí využili pokutový kop k získání cenného gólu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V devátém kole hostily Dukoany B Jaroměřice a ikdyž z daleka nebyly v plné sestavě, čekal se vyrovnaný zápas. První poločas ovšem byli aktivnější hosté. Už ve 14. minutě se ujali vedení zásluhou Františka Dusíka a hned po osmi minutách po obrovském nedorozumění domácí obrany zvyšují Michalem Doležalem dokonce na 0:2. Vypadalo to, že hosté mají zápas pod kontrolou.

Domácí pouze snížili z penalty

Druhý poločas pro ně nebyl už tak jednoduchý. Hosté pomalu ztráceli tempo a po několika centrech musel jeden z hráčů zastoupit gólmana v bráně, což rozhodčí ocenil červenou kartou a penaltou. Pislcajt proměňuje a domácí deset minut začínají tlačit. Tři minuty po penaltě zahrává domácí stoper opět rukou ve vápně, ale rozhodčí zrovna nedává pozor a pokračuje se. Domácí se snaží vyrovnat a to se jim i podařilo. Pislcajt ve vápně ostřeluje gólmana. Rozhodčí sice ofsajd neviděl, ale bohužel pro domácí se ho rozhodl odpískat. Hosté si tak pro tentokrát asi ne zcela zaslouženě odváží všechny body. V dramatickém fotbalovém zápase mezi týmy Dukovany B a Jaroměřice došlo ke vzrušujícím okamžikům a nakonec k vítězství týmu Jaroměřice se skóre 2:1, přestože po poločase vedl Jaroměřice 2:0. Dukovany B se snažily dohánět ztrátu a zlepšit svou hru v druhém poločase. S nekompromisním úsilím a bojovností dokázali snížit náskok soupeře na pouhý jeden gól.Toto vítězství pro Jaroměřice znamenalo důležité body v tabulce, zatímco pro Dukovany B to byla příležitost poučit se z chyb a posílit svou strategii do budoucích zápasů. Fanoušci byli svědky napínavého střetnutí, které ukázalo sílu a odhodlání obou týmů, až do posledních okamžiků zápasu.



Ohlasy k zápasu



FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: V prvním poločase jsme neproměnili 4 tutovky, kdy mohlo být rozhodnuto a věděli jsme, že druhý poločas bude těžký. Soupeř nás zatlačil a chyběli decimetry a mohl v poslední minutě vyrovnat.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
O. Ošmera [-] - P. Jelínek [-] , M. Ferus [-] (71. V. Soukup [-] ) , O. Horák [-] , T. Juřík [-] , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , J. Jakub [-] , T. Bořil [-] (60. D. Havlát [-] ) , T. Soukup [-] , J. Nahodil [-]

FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - J. Urbánek [-] , T. Hambálek [-] , F. Dusík [-] (69. J. Procházka [-] ) , A. Milchevych [-] , Z. Nykrmajer [-] (46. L. Pekárek [-] ) , M. Doležal [-] , P. Hadraba [-] , T. Kalay [-] (86. D. Vydra [-] ) , T. Přibyl [-] , J. Stejskal [-]

ŽK: 79. V. Soukup - 91. M. Doležal . ČK: 79. L. Pekárek .
Hráči zápasu: T. Juřík - F. Dusík .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Nováček Ivo - MATĚJKA Jan (N), MATĚJKA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí těsně zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích