Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměřice i díky hattricku Michala Doležala přejely jasně Studenec


14

V neděli se na hřišti stadionu v Jaroměřicích odehrál vzrušující fotbalový zápas mezi domácím týmem Jaroměřice a hostujícím Studencem. Zápas skončil vítězstvím domácího týmu 6:2, což přineslo divákům mnoho vzrušení a skvělých momentů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o tři góly lepší

První branku zápasu vstřelil Michal Doležal již ve 3. minutě, čímž poslal Jaroměřice do vedení 1:0. Jeho skvělá forma pokračovala i ve 20. minutě, když přidal druhý gól pro domácí tým, zvyšujíc skóre na 2:0. Studenec se snažil odpovědět, ale v 35. minutě Anton Milchevych vstřelil třetí branku pro Jaroměřice, posunuv skóre na 3:0.

Domácí ještě skóre navýšili

Ve druhém poločase se situace na hřišti trochu změnila. V 50. minutě dokázal Michal Matějek snížit náskok domácích na 3:1. Nicméně, Jaroměřice nechtěly dát šanci svým soupeřům a v 55. minutě Michal Doležal svým třetím gólem v zápase poslal Jaroměřice znovu do třígólového vedení, 4:1. Domácí tým však neklesl na duchu a v 64. minutě Tomáš Hambálek navýšil na 5:1. Odpověď od Studence přišla v 77. minutě, když Michal Mrňa znovu snížil náskok na 5:2. Závěrečnou tečku za skvělým výkonem Jaroměřic udělal František Dusík v 80. minutě, když přidal šestý gól do sítě Studence, čímž potvrdil konečný výsledek 6:2.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměřice nad Rokytnou
Hambálek Tomáš, hráč: Jaroměřice nastoupily v úplně kompletní sestavě a nenechaly nic náhodě. Soupeř je ale zlobil tvrdou hrou. Celé utkání degradoval výkon sudiho.




Sestavy


FK Jaroměřice nad Rokytnou
M. Kašparides [-] - J. Urbánek [-] , V. Aujezdský [-] , F. Dusík [-] (82. O. Badawi [-] ) , A. Milchevych [-] (70. D. Vydra [-] ) , Z. Nykrmajer [-] (46. L. Pekárek [-] ) , M. Doležal [-] , P. Hadraba [-] , T. Kalay [-] , T. Přibyl [-] , J. Stejskal [-] (54. T. Hambálek [-] )

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] (80. J. Čonka [-] ) , J. Melkes [-] , M. Mrňa [-] , J. Nováček [-] , T. Suchánek [-] , F. Hájek [-] (46. L. Matějek [-] ) , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] (62. A. Štěpánek [-] ) , R. Turoň [-] , L. Matějek [-]

ŽK: 87. T. Kalay - 69. J. Nováček , 74. J. Strnad , 89. L. Matějek .
Hráči zápasu: M. Doležal .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VRZAL Vlastimil - TUROŇ Rudolf, KONFRŠT Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady věřím domácím, kteří zvítězí.

Tip: výhra domácích