J. Eliáš 16. (p.)
V. Kopuletý 22.
2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FŠ Třebíč B přišla o výhru v poslední minutě zápasu


Branky


16. J. Eliáš (p.) , 22. V. Kopuletý - 72. J. Tržil , 90. M. Premar
17

Ve vzrušujícím zápase mezi týmy FŠ Třebíč B a Moravské Budějovice B došlo k dramatickému vyrovnání hostů v poslední minutě utkání, což znamenalo konečný výsledek 2:2. Třebíčský tým si dlouho udržoval dvoubrankový náskok díky gólům v prvním poločase, ale Moravské Budějovice dokázaly ve 90. minutě zdramatizovat utkání vyrovnáním. Tohle utkání určitě nabídlo divákům hodně emocí a dramatických momentů na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o dva góly lepší

V neděli 24.9. od půl čtvrté na hřišti ve Vícenicích se odehrálo mistrovské utkání třetí třídy okresu Třebíč mezi domácí Fotbalovou školou Třebíč B a Moravskými Budějovicemi B. Do zápasu lépe vstoupili domácí třebíčští hráči. Po rychlé kombinaci na pravé straně se dostal do vápna agilní útočník Stachovič, který si výborně pokryl míč. Kličkou směrem k bráně se snažil uvolnit, ale hostující obránce ho poslal ve vápně k zemi. Rozhodčí ani na chvíli nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K míči se postavil zkušený ofenzivní hráč Eliáš. Vícenický rodák nedal brankáři šanci, když poslal míč na opačnou stranu, než skočil hostující brankář z moravských Budějovic. 1:0 pro domácí! Foška nepřestala hrát. Po 6 minutách z brejkové situace udeřila znovu. Z levé strany křižnou střelou zvyšoval na zadní tyč levý obránce Kopuletý. 2:0! Foška se uspokojila vedením o dvě branky a trošku přestala hrát. Hostující tým se pomalu zvedal k nádechu a do poločasu zahodil dvě velké šance. Poločas skončil vedením 2:0 pro domácí. 

 

Hosté dokázali v závěru zápasu vyrovnat

Obrázek druhého poločasu začal tak, jak skončil první. Lepším týmem bylo mužstvo z Moravských Budějovic. Měli územní převahu a dostávali se ke střel z dálky. Naštěstí pro domácí vůbec netrefovali vůbec zařízení. V 72. minutě přišel první trest za pasivitu domácích. Po chybné rozehrávce obrany na vlastní polovině šli hostující útočníky do brejkové akce. Pravé křídlo Budějovic zatáhlo míc do vána a střílenou přihrávkou na zadní tyči našel nabíhajícího Tržila, který luxusní přihrávkou nepohrdl a dopravil míč do odkryté branky. 2:1. Hostům snížení vlilo krev do žil, a ještě zvýšili na tempu. Foška se zmohla pouze na protiútoky, které nedokázala dotáhnout do finální akce. V 85. minutě se ocitl v šanci domácí Eliáš, ale trefil pouze vybíhajícího brankáře. Jak už to ve fotbale bývá nedáš dostaneš. V 92. minutě nastavení v poslední akci zápasu propadli domácí ve středu hřiště. Stoper Premar postupoval sám středem na fošáckou branku a nikým nehlídaný zpoza šestnáctky vystřelil do pravé šibenice a vyrovnal na konečných 2:2. Slovy klasika, Csaplárova past znovu sklapla.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč B
S. Kuba [-] - O. Kühweg [-] , L. Vrba [-] , V. Kopuletý [-] - A. Muška [-] (67. E. Zykollari [-] ) , J. Eliáš [-] , R. Havelka [-] , R. Fišer [-] , T. Krajčo [-] - M. Stachovič [-] (67. F. Tomek [-] ) - D. Kudrna [-]

SK Moravské Budějovice B
K. Haza [-] - F. Nguyen [-] , O. Fedra [-] , M. Premar [-] , M. Řepa [-] (75. F. Boudný [-] ) , J. Tržil [-] , J. Benda [-] , J. Kodajek [-] , M. Premar [-] , P. Benda [-] , O. Kvapil [-] (70. F. Haza [-] )

ŽK: 87. L. Vrba - 82. M. Premar .
Hráči zápasu: M. Stachovič - M. Premar .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: KALINA Oldřich - DANĚK Martin (N), SVÍTIL Roman (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Budějovice béčko hodně omladili a na fošku to v žádném případě stačit nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích