Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B přišli o třígólový náskok přesto se radovaly z výhry


17

V zápase mezi týmy Okříšky B a Opatov skončilo skóre 6:3 ve prospěch domácího týmu. I přesto, že hosté dokázali smazat třígólovou ztrátu, nakonec domácí hráči zvítězili a zajistili si výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Úvod zápasu byl zcela v režii domácí Benfiky, která po 20 minutách vedla 3:0 a vypadalo to že je po zápase. Již v 5.minutě se dostal do samostatného nájezdu Pařízek a by poslal domácí do vedení. V 18.minutě přeloboval I.Večeřa Kšíra v hostující brance a stejný hráč byl vzápětí na konci krásné kombinace, kdy mu Picmaus naservíroval balón před prázdnou branku. Na začátku této akce byla drzost v podobě "Zidanovky" domácího Dočkala na hranici malého vápna. Hosté v tu chvíli byli zralí na ručník, ovšem domácí polevili a Opatov vyrovnal hru. Ve 35.minutě zahrával M.Kšír trestný kop z 20 metrů a přes zeď snížil 3:1. Hostům tato branka vlila krev do žil a do poločasu se dostal Opatov na dostřel po brance Švaříčka, který využil zmatků v domácím velkém vápně a střelu umístil přesně k tyči za záda bezmocného Nevolky. 

 

Domácí zabrali a vyhráli

Druhý poločas začal dvěma zákroky hostujícího gólmana. Nejprve včasným výběhem za vápno zamezil Pařízkovi dalšímu samostatnému nájezdu a za chvíli se nenechal nachystat po stříleném centru Veleby na zadní tyč. V 60.minutě byli domácí blízko vstřelení branky. Bulantův centr z první zakončil Picmaus, ovšem ke smůle domácích střela skončila na břevně a pak se činil Kšír v brance Opatova, který třemi zákroky během 10 vteřin vychytal domácí útočníky. Pravidlo nedáš - dostaneš se ukázalo vzápětí. Rychlík Švaříček nepohrdl chybnou malou domů a samostatný nájezd proměnil 3:3. Domácí se vyrovnáním nenechali rozhodit a šli dále za vítězstvím. V 73.minutě přišel nejhezčí moment utkání. I.Večeřa zahrával trestný kop ze 40 metrů a Bulant zády k brance zastříhal 4:3. Domácí dali hostům ještě jeden dárek v podobě dalšího samostatného nájezdu. Tentokrát si však Švaříček na Nevolku nepřišel a ten po vzoru hokejových kolegů lapačkou vytěsnil mimo tyče. Domácí pak hosty dorazili během dvou minut v závěrečné desetiminutovce. Picmaus poslal balón na I.Večeřu, ten zkušeně počkal a naservíroval balón Bulantovi před prázdnou branku. O minutu později prodloužil trestný kop Dočkal na Zemana a ten z první zamířil přesně k tyči a dal výsledku konečnou podobu, protože hostujícímu Šinkovskému nebyla malá jen prázdná branka, ale i lapače. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Huhtamaki Okříšky B
1. Pavel Brňák Milostný, domácí fanoušek 2. Ivoš Večeřa, útočník: 1.Nestrannému fanouškovi se zápas musel líbit. V mém věku jsem rád, že nemusím na kardio" 2. Těžké, ale krásné utkání, které by sneslo měřítka vyšších soutěží. Nechyběly branky, souboje, fotbalovost, šance a i ta trocha nervozity, která naše zápasy provází. Nicméně nic zákeřného jsem v soubojích nezaznamenal. Zápas se mi povedl a jsem rád i za bilanci 2 góly, 2 první asistence a 2 druhé asistence"

FK Opatov
Ježek Martin, obránce: Když řeknu co si myslím, budu za rebela a dostanu stopku. Gratuluji domácím k bodům"



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
T. Nevolka [-] - M. Picmaus [-] (88. M. Pařízek [-] ) , D. Šinkovský [-] , I. Večeřa [-] (88. M. Vrzal [-] ) , M. Zeman [-] , V. Jůza [-] (46. M. Veleba [-] ) , J. Jůza [-] , T. Dočkal [-] , M. Pařízek [-] (56. V. Bulant [-] ) , M. Večeřa [-] , F. Teplan [-] (73. F. Koreš [-] )

FK Opatov
R. Kšír [-] - L. Kabelka [-] (81. D. Šaroun [-] ) , F. Šinkovský [-] , L. Zbožínek [-] , J. Plaček [-] (81. J. Horáček [-] ) , R. Novotný [-] , M. Malík [-] , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-] (73. M. Řezáč [-] ) , J. Tekal [-]

ŽK: 44. M. Picmaus .
Hráči zápasu: I. Večeřa - A. Švaříček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ŠIMKA Jaroslav - SUCHÁNEK Miroslav, PADĚRA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Tady věřím o něco více hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích