2:3
(1:3)
9. P. Kotačka
12. J. Holčapek (p.)
29. J. Plaček (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Opatově bylo k vidění vše. Vlastní gól, penalta i vyloučení


Branky


37. M. Kšír , 73. M. Kšír - 9. P. Kotačka , 12. J. Holčapek (p.) , 29. J. Plaček (vl.)
14

Ve fotbalovém zápase mezi týmy Opatov a Šebkovice B se odehrála napínavá bitva, která skončila vítězstvím týmu Šebkovice B s výsledkem 3:2. Utkání bylo plné emocí a obratů, přičemž poločas skončil 2:2. Fanoušci se mohli těšit na skvělý fotbalový zážitek a dramatické momenty na obou stranách hřiště. Tým Šebkovice B nakonec vyšel jako vítěz z této vzrušující konfrontace.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po dvou gólech

 Zápas odstartoval již v 9. minutě, kdy Pavel Kotačka, hráč hostujícího týmu, překonal brankáře domácího celku a otevřel skóre zápasu na 0:1. Tímto brankovým zásahem dali hosté najevo, že nepřijeli jen tak prohrát, a že mají v plánu ukázat svou sílu.O tři minuty později přišel další zlomový moment zápasu, kdy Josef Holčapek proměnil pokutový kop a poslal hostující tým do dvougólového vedení 0:2. Opatov se snažil reagovat, ale obrana Šebkovic B byla pevná a nepropouštěla soupeře. V 29. minutě se stalo něco, co by si Jakub Plaček jistě přál vrátit zpět. Nešťastný vlastní gól znamenal, že Šebkovice B vedly již 0:3. Opatov musel najít způsob, jak se dostat zpět do hry, a to co nejdříve.Nicméně, domácí tým nepostrádal odhodlání a v 37. minutě se jim podařilo snížit skóre na 1:3. Miroslav Kšír se trefil a dal svému týmu naději na obrat.

Hosté rozhodli o své výhře ve druhé půli

 Druhý poločas znamenal ještě větší tlak ze strany Opatova, který se snažil dotáhnout ztrátu. A jejich snaha byla odměněna v 73. minutě, kdy opět Miroslav Kšír vstřelil branku a snížil na 2:3. Fanoušci byli nadšení a týmy pokračovaly ve vzrušujícím střetnutí.Avšak v samém závěru zápasu přišla událost, která ovlivnila vývoj hry. V 90. minutě byl hráč hostujícího týmu, Matěj Uhlíř, vyloučen poté, co obdržel druhou žlutou kartu. To znamenalo, že Šebkovice B musely zápas dohrát v deseti.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Šebkovice B
Holčapek Josef, hráč: Z naší strany povedená první půle, jen škoda, že jsme nepřidali další branky. V druhém poločase jsme zhoršeným vykonem nechali domácí utkání zdramatizovat, ale nakonec jsme vedení udrželi a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Opatov
J. Plaček [-] - F. Šinkovský [-] , J. Doležal [-] (46. V. Eliáš [-] ) , L. Zbožínek [-] , P. Jirka [-] (12. L. Kabelka [-] ) , R. Novotný [-] , M. Kravka [-] (23. J. Horáček [-] ) , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

TJ Sokol Šebkovice B
F. Brada [-] - D. Bílek [-] , J. Fejta [-] , J. Holčapek [-] (64. J. Holík [-] ) , P. Kotačka [-] (46. M. Kotačka [-] ) , J. Krejča [-] (75. T. Klubal [-] ) , D. Volf [-] , R. Svoboda [-] , Z. Maule [-] , M. Uhlíř [-] , S. Zikmund [-]

ŽK: 57. M. Uhlíř , 75. D. Volf . ČK: 90. M. Uhlíř .
Hráči zápasu: M. Kšír - P. Kotačka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - SVOBODA Vladimír, ROUPEC Tobiáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Domácí to zvládnou. Výhra 3:1.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů