K. Mrňa 14.
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studenec remizoval doma s Mohelnem


Branky


13

Vrcholem nedělního fotbalového klání mezi týmy Studenec a Mohelno bylo vzrušující utkání, které skončilo remízou 1:1. Tento duel se odehrál na hřišti Studence a nabídl divákům spoustu vzrušení a kvalitního fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

V 6. minutě po ponechané výhodě hostů se dostal do šance Wascher, Chalupa v bráně vyrazil mimo nebezpečí. Ve 12. minutě přišel centr z pravé strany, Wascher hlavičkoval pouze na tyč a míč se odrazil pouze ven. Ve 14. minutě se Karel Mrňa uvolnil na hranici velkého vápna, načei následovala střela po zemi, která rozvlnila síť -1:0. Ve 25. minutě hosté rozehrávali roh a hlavičku Dvořáka Martina už nic nezastavilo. Hosté tak brzy vyrovnali na 1:1. Až do této chvíle si domácí připadali spíše jako diváci než rovnocenný soupeř.  Ve 36. minutě Mrňovu střelu z 20-ti metrů, brankář Světlík kryl. 

Ve druhém poločase již branka nepadla

V 66. minutě Matějek dostal míč za obranu, zatáhl po pravé straně, ale jeho střela skončila pouze v boční síti. V 74. minutě hosté rozehrávali trestný kop z půlící čáry až do šestnáctky-padající míč Meluzín netrefil.V 92. minutě Mrňa Karel se proběhl středem hřiště, ale jeho průnik skončil na brankáři Světlíkovi. Ve druhém poločasu byla hra vyrovnaná a tak zůstalo skóre nezměněno o body se tak po remíze 1:1 dělily. Tato remíza má pro oba týmy různé důsledky. Studenec získal jeden bod, který mu pomůže v boji o horní polovinu tabulky, zatímco Mohelno může být lehce zklamané, že nedokázalo zvítězit, ale stále si drží pozici prvního místa tabulky.

Celkově to byl vzrušující zápas, který diváci určitě ocenili. Fotbalový svět se může těšit na další podobné zápasy, které nám přinesou spoustu emocí a napětí na hřišti.



Ohlasy k zápasu



TJ Mohelno
Jochymek Tomáš, vedoucí mužstva: Studenec je náš neoblíbený soupeř a věděli jsme, že nepůjde o lehké utkání. Domácí zkušeně přerušovali naše útoky fauly, které byly častokrát za hranou, a my se nechali zbytečně rozhodit. I přes to jsme s bodem spokojeni. Teď se musíme připravit na další zápas a vrátit se na vítěznou vlnu.



Sestavy


TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] (81. L. Matějek [-] ) , J. Melkes [-] (46. F. Komárek [-] ) , T. Suchánek [-] , R. Kryštof [-] (81. F. Hájek [-] ) , P. Rousek [-] , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , L. Matějek [-] (81. J. Čonka [-] )

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Kopeček [-] , J. Dvořák [-] (46. J. Dvořák [-] ) , P. Šanda [-] , M. Kerndl [-] (46. F. Meluzín [-] ) - T. Jeřábek [-] (74. V. Ležák [-] ) , P. Šanda [-] (58. J. Suchánek [-] ) , P. Jeřábek [-] , M. Dvořák [-] , V. Kolesa [-] (15. F. Staněk [-] ) - R. Wascher [-] -

ŽK: 4. P. Rousek , 22. V. Kučerňák , 32. R. Kryštof - 76. V. Ležák .
Hráči zápasu: T. Suchánek - M. Dvořák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KALINA Oldřich - TUROŇ Rudolf, DUFEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Šlágr kola, ve kterém těsně zvítězí hosté.

Tip: výhra hostů