3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 10:00

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neskutečné věci se děly v Dukovanech. Dva obraty v posledních pětadvaceti minutách


Branky


10. P. Pislcajt , 89. V. Soukup , 93. P. Horák - 69. P. Jirka , 82. P. Jirka
11

Fotbalisté Dukovan B dokáiy v posledních pěti minutách otočit vývoj zápasu s Opatovem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

V pátém kole se potkaly týmy se stejným počtem bodů a tak se čekala bytva o ty další. Opatov hrál velmi zkušeně, ale bohužel v první půli bohužel jejich velké šance branku nepřinesl. Naopak domácí z jediné šance skorují a do kabin jdou spokojenější. Pislcajt posílá přihrávku na nabíhajícího Juříka,ten vrací balón zpět do vápna a první jmenovaný trefuje přesně k levé tyčce. Hosté měli více příležitosti ke skórování, ale do kabin se jde za stavu 1:0 pro domácí. 

Nejprve otočili skóre hosté, pak i domácí

Ve druhé půli postupně hosté zvyšují tempo. Stále více se hraje na polovině domácích a vypadá to, že je jen otázkou casu, kdy hosté udeří. V 69'. minutě se domácí dopouštějí chyby v obraně a hosté trestají. Střelec Jirka vyrovnává na 1:1. Hosté jsou lepší, drží více balón na svých kopačkách a čím dál víc se dostávají do šancí. V 82. minutě se jim podařilo zápas otočit. Opět po chybě domácího hráče se dostávají do vedeni. Jirka si zapisuje druhou trefu a vypadá to že o výsledku je rozhodnuto. Domácí to ovšem nevzdali. Pislcajt kope  standardku téměř z poloviny hřiště a Soukup ze skrumáže doklepává do prázdné brány. Do konce zápasu zbývá jedna minuta. Rozhodčí nastavil 3 minuty a domácím se podařilo vstřelit další, a vítězný gól. Nakopnutý balón se dostal až na vápno k Horákovi a ten v nastaveném čase šikovně obstřeluje gólmana. Domácí Dukovany tak vítězí v zápase kde nebyly lepší, ale, tak jak to už někdy ve fotbale bývá, štěstí stálo na jejich straně..



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Wassebauer Silvester, trenér a hràč: Nezasloužená prohra pro naše borce . Po celý zápas jsme byly lepším mužstvem . Bohužel jsme si na poslední chvíli nepohlídali náběh hostujícího hráče a inkasovali jsme vítězný gól domácího mužstva. Budu se opakovat ale kluci odehráli skvělé utkání s velkou dávkou smůli.



Sestavy


SFK Dukovany 2001 B
J. Dobrovolný [-] - M. Ferus [-] , O. Horák [-] , T. Juřík [-] (58. P. Horák [-] ) , P. Pislcajt [-] , P. Jílek [-] , F. Smysitel [-] (72. V. Soukup [-] ) , J. Jakub [-] , P. Novák [-] , P. Jílek [-] , J. Nahodil [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Plaček [-] (89. D. Šaroun [-] ) , J. Horáček [-] , M. Řezáč [-] , J. Doležal [-] (69. M. Kravka [-] ) , P. Jirka [-] , R. Novotný [-] , M. Ježek [-] , R. Pokorný [-] , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

ŽK: 43. T. Juřík , 47. P. Novák , 90. P. Jelínek - 86. M. Řezáč .
Hráči zápasu: P. Horák - P. Jirka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SEDLÁČEK Petr - MATĚJKA Jan (N), SOUKUP Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas ve kterém zvítězí domácí.

Tip: výhra domácích