Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.09.2023 17:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov nesložila rychlá branka Studence a ve zbytku zápasu již kraloval


Branky


12

Fotbalisté Opatova si připsali pohodovou výhru proti Studenci a připsali si druhou soutěžní výhru 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj první půle

Zápas začal velmi rychle a svižně kdy hostující Libor Matějek ihned v 2 minutě skóroval. Domácí Opatov to ovšem nezaskočilo. V 11 minutě skóroval Opatovský střelec Roman Novotný. Poté se hra uklidnila na obou stranách kdy se k žádné větší šanci žádný tým nedostal. Až v 29 minutě domácí Martin Ježek napřáhl k dalekonosnému pokusu který skončil krásně v šibenici hostujícího gólmana. Poté už se do konce poločasu nic nestalo tak se šlo do kabin za stavu 2:1 pro domácí. 

Domácí ještě skóre navýšili

Tak jak vstoupili do utkání hostující borci ze Studence tak stejnou mincí oplatili domácí v poločase druhém. Hosté se ještě nestihli rozkoukat a už tahali míč ze sítě po třetí v zápase . To se trefil opět domácí šutér Roman Novotný. Hosté se tlačili do předu ale nic kloudného si ne a ne vypracovat. Tak opět udeřil domácí Opatov kdy Radek Pokorný udělal klíčku gólmanovi a tomu nezbylo nic jiného než domácího borce faulovat a byla z toho penalta . Exekuci pokutového kopu na sebe vzal Mirek Kšír a nemýlil se. 62 minuta 4:1. Domácí byly při chuti skóre navyšovali tím pádem se jim hrálo lépe. V 70 minutě si domácí Petr Jirka převzal nakopnuty balón udělal klíčku bránícímu hráči a krásné přeloboval gólmana. Stav byl 5:1 a utkání se již jen dohrávalo. Více se toho do konce utkání nestalo tak zaslouženě zůstali tři body doma v Opatově . 

 


Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Wassebauer Silvester, trenér a hráč: Do zápasu jsme nevstoupili vůbec dobře . Inkasovaná branka nás ale nepoložila naopak nás nakopla a do poločasu jsme dokázali vývoj utkání otočit. I přes malou šíři kádru kluci ukazují jací jsou bojovníci a patří jim moje uznání.




Sestavy


FK Opatov
R. Kšír [-] - J. Horáček [-] , M. Řezáč [-] , J. Doležal [-] , P. Jirka [-] (75. L. Kabelka [-] ) , R. Novotný [-] (72. D. Šaroun [-] ) , M. Ježek [-] , A. Švaříček [-] , R. Pokorný [-] (75. J. Plaček [-] ) , M. Kšír [-] , J. Tekal [-]

TJ Sokol Studenec
A. Chalupa [-] - V. Kučerňák [-] , J. Melkes [-] , R. Kryštof [-] (81. A. Štěpánek [-] ) , P. Rousek [-] (74. M. Dufek [-] ) , K. Mrňa [-] , J. Holoubek [-] , J. Strnad [-] , V. Kučerňák [-] , R. Turoň [-] , L. Matějek [-] (38. F. Komárek [-] )

ŽK: 22. R. Pokorný , 40. J. Tekal , 60. M. Kšír , 70. M. Řezáč - 26. P. Rousek , 55. J. Strnad .
Hráči zápasu: R. Novotný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - TUROŇ Rudolf, FORTELNÝ Jaromír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Opatov na domácím hřišti poprvé zvítězí.

Tip: výhra hostů