3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno vyhrálo s Koněšínem souboj o první místo tabulky před slušnou návštěvou


Branky


15

Fotbalisté Mohelna zvítězili ve šlágru kola před 200 diváky Koněšín 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Více než 200 diváků si nenechalo ujít šlágr kola mezi Mohelnem a Koněšínem. Oba celky vstoupily do utkání velmi aktivně, byli to ale domácí, kteří měli více ze hry. Svoji aktivitu zúročili v 16. minutě, kdy se prosadil Radim Wascher po skvěle sehrané standardce. I po úvodním gólu to bylo Mohelno, které předvádělo fotbalovější výkon. Koněšín se snažil těžit zejména z dlouhých nákopů na rychlonohého útočníka, tomu ale stáli v cestě domácí stopeři a gólman. První poločas již jiný gól nepřinesl a týmy odcházely do kabin za stavu 1:0. 

 

 

Domácí ještě skóre navýšili

Do druhého poločasu vstoupili domácí znovu ve vysokém tempu a již z úvodu bylo vidět, že jsou hladovější po vítězství. Netrvalo dlouho a aktivita byla zužitkována, kdy se v 59. minutě z perfektně kopnutého přímého kopu prosadil Pavel Jeřábek. Domácí nabuzeni druhým gólem jakoby ještě přidali na tempu, soupeře téměř nepustili k míči a pramenila z toho další gólová příležitost, kdy se v 63. minutě ve vápně nejlépe zorientoval Radim Wascher a míč uklidil téměř do prázdné brány. Následovala pasáž bez výraznějších šancí a až v 80. minutě se Koněšínu podařilo snížit stav utkání na 3:1 zásluhou Martina Ošmery. Koněšín nabuzen vstřeleným gólem nabral na tempu, ale domácí obrana společně se skvěle chytajícím gólmanem žádný další gól již nedopustila.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Ondráček Marek, hráč: Dnes důležité utkání, které jsme dle mého zvládli na výbornou. Věřím, že se utkání líbilo i početné fanouškovské návštěvě, čímž bych jim chtěl poděkovat, že nás chodí podporovat v takto hojném počtu.

TJ Koněšín
Dvořák Štěpán, hráč: Dnes pro nás zápas blbec. Nic se nám nedařilo a silný tým Mohelna to dokázal potrestat. Nadechli jsme se gólem, ale bohužel přišel pozdě a už jsme nedokázali s výsledkem nic udělat. Všem fanouškům, kterých přijelo opravdu hodně se omlouváme a budeme se snažit to příští týden doma odčinit.



Sestavy


TJ Mohelno
J. Světlík [-] - M. Kerndl [-] , M. Ondráček [-] , M. Dvořák [-] , F. Meluzín [-] - P. Šanda [-] , J. Sladký [-] , P. Jeřábek [-] , F. Žák [-] - R. Wascher [-] , J. Dvořák [-] (88. V. Ležák [-] ) -

TJ Koněšín
M. Macháček [-] - P. Čermák [-] , Š. Dvořák [-] , J. Meczl [-] (46. D. Doležal [-] ) , T. Dokulil [-] , S. Horký [-] (46. L. Lazárek [-] ) , R. Badura [-] (73. M. Ošmera [-] ) , M. Konečný [-] , O. Šibůrek [-] , P. Zahradníček [-] , J. Heralecký [-]

Hráči zápasu: J. Světlík - M. Konečný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: PEŘINKA Jiří - KOPEČEK Marek (N), MUSIL Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Šlágr kola.Oba dva týmy vedou tabulku. Přesto v tomto zápase věřím Mohelnu, které zvítězí i po čtvrté v řadě.

Tip: výhra domácích