F. Tomek 75. (p.)
1:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 10:15

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mohelno vybojovalo výhru v Třebíči


Branky


75. F. Tomek (p.) - 13. F. Žák , 35. M. Ondráček
11

FŠ Třebíč doma opět doma vyšla naprázdno, když nestačila na stále stoprocentní Mohelno 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté o dva góly lepší

V neděli se odehrál zápas mezi fotbalovou školou Třebíč „B“ a Mohelnem. Do utkání lépe vstoupili hosté a už po pár minutách si vytvořili první brankovou šanci. Ve 13. minutě hosté zahrávali rohový kop, který domácí Foška stačila ještě odvrátit. Z následného centru se míč odrazil na velké vápno, kde se ocitl zcela volný Žák. Na jeho střelu již brankář domácích nestihl zareagovat a Mohelno se ujalo vedení. - 0:1. Mohelno v prvním poločase bylo lepším týmem. Kontrolovalo hru. Ve 35. minutě vypresovalo míč na levé straně a utíkalo do otevřené obrany domácích. Brejkovou situaci zakončil Ondráček z levé strany na přední tyč. Mohelno odskočilo v zápase na dvoubrankové vedení.  První poločas skončil vedením Mohelna o dvě branky. 

 

Domácí pouze snížili

Do druhé poločasu lépe vstoupila domácí Foška a hnala se za snížením zápasu. Zápas byl na jednu branku, Foška se dostala do tlaku. Jenže pouze po velké vápno. To se změnilo v 75. minutě. Na průnikovou přihrávku z pravé strany si naběhl Tomek a hostující obrana rychlonohého hráče poslala v pokutovém území k zemi. Rozhodčí ani na vteřinku nezaváhal a nařídil penaltu pro třebíčské hráče. Sám faulovaný si postavil míč na značku pokutového kopu. Exekutor poslal brankáře na druhou stranu a snížil na 1:2. Foška se tlačila za vyrovnáním. O pět minut později šel z úhlu sám na brankáře Adam Muška.  Jeho střelu pod břevno vyrazil brankář Světlík a nedopustil vyrovnání. Mohelno přečkalo tlak a v závěru si pohlídali jednobrankové vedení a zvítězili ve Vícenicích 1:2.



Ohlasy k zápasu



TJ Mohelno
Jochymek Tomáš, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili velmi aktivně, ale bohužel nás potrápila koncovka a vyložené šance jsme trestuhodně pálili… což nás nakonec mohlo málem mrzet. Naštěstí nás v klíčových momentech skvěle podržel gólman a my si připsali další 3 důležité body do tabulky.



Sestavy


SK Fotbalová škola Třebíč B
O. Fiala [-] - O. Kühweg [-] (70. J. Eliáš [-] ) , M. Lokaj [-] , L. Vrba [-] , V. Kopuletý [-] (70. D. Kudrna [-] ) - F. Tomek [-] , R. Fišer [-] (60. A. Muška [-] ) , L. Raitmajer [-] , R. Havelka [-] , T. Krajčo [-] (67. A. Křeček [-] ) - J. Jurda [-] -

TJ Mohelno
J. Světlík [-] - J. Dvořák [-] , P. Šanda [-] , F. Meluzín [-] , P. Ležák [-] (46. J. Kavan [-] ) - J. Sladký [-] , P. Jeřábek [-] , F. Žák [-] , M. Dvořák [-] , M. Ondráček [-] - T. Jeřábek [-] -

ŽK: 27. R. Havelka - 71. J. Sladký , 82. F. Žák .
Hráči zápasu: L. Raitmajer - J. Dvořák .
Počet diváků: 76. Rozhodčí: KOLAŘÍK Aleš - SVÍTIL Roman (N), ŠANDA Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra hostů

Mohelno je dle mého nejlepším týmem ve třetí třídě a v tomto utkání zvítězí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích