3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rapotice B zdolaly Čáslavice


Branky


11

Rezerva Rapotic B se vytáhla a zvítězila doma nad Čáslavicemi poměrně lehce 3:0

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Hned v první minutě zahrávali nebezpečný trestný kop z hranice vápna hosté, ale střelu zastavila zeď. V dalším průběhu byli domácí fotbalovější, víc na míči, dařila se jim kombinace a průnikové přihrávky, ze kterých byly šance. Ve 33.min vyslal jednu takovou kolmici Martin Laš a Adam Chatrný tentokrát, jako tradičně, netrefil brankáře, ale rozvlnil síť.

Domácí ještě skóre navýšili

I ve druhé části si vytvářeli šance jenom domácí, ale jak se blížil závěr, začalo to vypadat na bránění výsledku a hosté se postupně začali usazovat na domácí polovině.

Zápas definitivně zlomil Chatrný, který obešel dva obránce, nenechal se odstrčit od míče a svoje sólo z poloviny hřiště zakončil k tyči. Čáslavičtí si proti dobře fungující obraně nedokázali vypracovat šanci, a tak to byl opět hráč zápasu Chatrný, který nejprve, s vidinou hattricku, trošku zahamounil a nedal před prázdnou Kubovi Tesařovi, ale  po dalším úniku našel v šanci Petra Tesaře a ten nezaváhal. V závěru přišla snad jediná chyba domácí obrany, ale Krčma nechtěl přijít o čisté konto a samostatný nájezd zlikvidoval. Zápas mezi Rapoticemi B a Čáslavicemi byl plný vášně, bojovnosti a skvělého fotbalu. Rapotice B si odnesly tři body a potvrdily svou výbornou formu, zatímco Čáslavice budou muset pracovat na své obraně a útoku, aby se vrátily do hry.



Ohlasy k zápasu


FC Rapotice B
Rapotice B: V průběhu prvního poločasu byli domácí fotbalovější, víc na míči, dařila se jim kombinace a průnikové přihrávky, ze kterých byly šance. I ve druhé části si vytvářeli šance jenom domácí, ale jak se blížil závěr, začalo to vypadat na bránění výsledku a hosté se postupně začali usazovat na domácí polovině.




Sestavy


FC Rapotice B
A. Krčma [-] - - L. Konárek [-] , T. Švarc [-] , J. Tesař [-] (50. P. Tesař [-] ) , D. Slaný [-] , R. Stér [-] , A. Chatrný [-] , M. Matoušek [-] , M. Matoušek [-] (69. D. Popelka [-] ) , M. Dobeš [-] , M. Laš [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Belvončík [-] - M. Busta [-] , M. Šimek [-] , P. Růžička [-] , M. Růžička [-] , M. Zikmund [-] , M. Rada [-] , M. Obůrka [-] , L. Mach [-] , M. Klika [-] , O. Bulička [-]

ŽK: 27. M. Matoušek , 76. D. Slaný , 82. L. Konárek , 83. M. Laš - 52. M. Růžička , 66. M. Šimek , 87. M. Busta .
Hráči zápasu: A. Chatrný .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VELC Štěpán - KRATOCHVÍL Jakub, LAŠ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Tady půjdu proti všem tipérům a věřím, že domácí zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů